reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witam [emoji4] jestem tutaj nowa,my próbujemy z moim partnerem stworzyć maluszka,wcześniej się nakręcałam i ciagle nic z tego nie wychodziło,wiec stwierdziłam,że jak ma być to będzie,mam zazwyczaj miesiaczke co 28-29 dni ,teraz początek cyklu był 30-go października i dzisiaj dostałam okresu,wiec coś się "porobiło" musze zapisać się do lekarza i porobić badania
Trzymam kciuki za ciebie my probujemy od roku leczenie od dwoch miesiecy

reklama
Ja szyjkę tez mam nisko w sensie nie tak jak przy owulacji wysoko a jednak coś zaskoczyło wiec ta szyjka to taki wyznacznik średni w moim odczuciu. Byłam przekonana ze jak jest nisko to nic z tego, zreszta cały czas mierzyłam i zawsze jak się nie udawało była nisko. I teraz w tym cyklu tez się zmartwiłam i stwierdziłam ze ten cykl na straty bo szyjka nisko i zrobiłam testy byle zrobić a tu niespodzianka. Pierwszy test negatywny drugi negatywny i po 3 dniu testowania kreska i wcale nie taka blada . Dziwi mnie to ze zrobiłam test w odstępach 12 godzin i na jednym nie było nic a na drugim już kreska dość wyraźna. Tylko co do testów to jak zrobiłam test i wyszedł pozytywny to zrobiłam za chwile drugi i wyszedł jeszcze bardziej ciemniejszy wiec dziwne trochę to a robiłam tej samej firmy.
A dziś zrobiłam test Pink z domowego laboratorium który kupiłam w rossmanie i powiem szczzerze ze najgorszy test z moich dotychczasowych bo wprowadziłam pipetką 2 krople a tu nic - wogle się ta bibułka nie zabarwiała i musiałam nanieść jesCze 3 krople i dopiero zaskoczyło .

Dzięki pocieszyłaś mnie trochę bo strasznie spieprzył mi się przez to dzień. Wczoraj jeszcze jak badałam była bardzo wysoko a dziś zaczął mnie od rana boleć brzuch tak jakbym miała początek okresu, po jakimś czasie poszłam sprawdzić szyjkę a tu niespodzianka tak nisko jak podczas okresu. Już wariuje to dopiero mój trzeci cykl a ja już sobie z tym nie radzę nie wiem co robimy źle co jest ze mną nie tak przecież w pierwszą ciąże zaszłam od razu.

Ja też jeszcze jestem ! 18dc, wszystko przede mną :) dziś okropna migrena, odkąd wstałam. Witaj PMS :D ale na szczęście podbrzusze dało spokój.

reklama
Do góry