reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witam się i ja w 29 dc... U mnie w 26 i 27 DC delikatne blado brązowe plamienie wczoraj czysciutko ponad to szyjka od tego plamienia podniosła się jest nadal wysoko dziś ale znowu zauważyłam śluz blado brązowy... Także u mnie pewnie finał skończy się na @...
U mnie też dziś blado brązowe plamienia i ból jak na @ :( W ogóle to zauważyłam, że od niedawna skrócil mi się cykl z 28 na 26 dni. Ale czemu? :confused:
Pewnie starość.

Karo_85 ale wiadomość 😊 Bliźniaki to moje marzenie!

Hej Dziewczyny :-) Witam Was po dlugiej przerwie..
Musze Was podczytac.. Jak narazie jestem na 616 stronie a tu juz 761 stron :-)
Gratuluje z calego serducha nastepnym dziewczynom ktorym sie udalo zobaczyc upragnione 2 kreseczki..

Kurczy chyba nam sie grono starajacych sie.. I ja do tej kurczacej grupy naleze.. Dzis moj 18 dzien cyklu. Z reguly mialam 30dniowe cykle ale ostatnio cos mi sie przestawilo i mialam pozniej @ . Teraz @ powinnam dostac między 28 listopadem a 30. Szczerze to chyba juz sie poddalam..
W jakis postach wczesniej pisalyscie cos o wieku. Ja tez jestem po 30.. A konkretnie w czerwcu skaczylam 33 i tez bede starac sie o 1 dziecko( lub starałam bo juz odpuscilam ten temat) Nie mierze temperatury i nie robie testow owulacyjnych bo nigdy nie chcialam sie nakrecac..

Ale bede Was caly czas czytac i kibicowac :-)

A jak tam Wam dzionek leci? Bo ja za chwile kacze prace o 18 :-)

Cykle mam nieregularne. Ostatnio nawet wywolywane, bo trwaly az 54 dni. Jestem pierwszy miesiac na clo od 3 do 8 dc, 1/2 tabletki.
Objawy: spuchniete i ciezkie piersi - musialam kupic nowy biustonosz. Ogolnie bole podbrzusza i lewego jajnika z ktorego byla owulacja. 2 dni temu jakies dziwne smaki na sledzie ktorych nienawidze.
Gratulacje!!! Jakie długie mialas cykle i jakie objawy? [emoji4]

Cykle mam nieregularne. Ostatnio nawet wywolywane, bo trwaly az 54 dni. Jestem pierwszy miesiac na clo od 3 do 8 dc, 1/2 tabletki.
Objawy: spuchniete i ciezkie piersi - musialam kupic nowy biustonosz. Ogolnie bole podbrzusza i lewego jajnika z ktorego byla owulacja. 2 dni temu jakies dziwne smaki na sledzie ktorych nienawidze.
O matko boska właśnie dzisiaj kupiłam śledzie 🙈🙈😁 mam nadzieje ze to dobry objaw 😁 gratuluje raz jeszcze ❤️ Zdrówka życzę!

Ja mam 25 lat i u mnie w towarzystwie dwie koleżanki będą rodzic w listopadzie. To były wpadki, na początku płacz, ze się przydarzyło. Jeszcze wszystkie dziewczyny uważają w moim otoczeniu, ze to za wcześnie na dziecko 🤔

Ja się czuję nijak :( od środy mam małe bóle podbrzusza, wczoraj i dziś luz jakby płodny a dziś 29dc. Jutro planuje testować ale sama nie wiem po co skoro szyjka byla nisko i otwarta a przytulanki jedynie kilka razy.
Mam podobnie, tylko że okres jeszcze powinien przyjść. Rwie mnie w dole brzucha, a śluz dziwny jak na ten moment cyklu. Tylko wszystko mam nieco napięte i twarde, nic się nie rozpulchnia a mam krótkie cykle. Już sama przestaję rozumieć własny organizm.

Witam się i ja w 29 dc... U mnie w 26 i 27 DC delikatne blado brązowe plamienie wczoraj czysciutko ponad to szyjka od tego plamienia podniosła się jest nadal wysoko dziś ale znowu zauważyłam śluz blado brązowy... Także u mnie pewnie finał skończy się na @...

Jak masz szyjkę wysoko to dobry zwiastun [emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Do góry