Nataliaaa1507
Fanka BB :)
Jak do poniedziałku nic się nie wydarzy to zatestuje@Nataliaaa1507 jestem przekonana że się udało kiedy testujesz? Który masz dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak do poniedziałku nic się nie wydarzy to zatestuje@Nataliaaa1507 jestem przekonana że się udało kiedy testujesz? Który masz dc?
U mnie też dziś blado brązowe plamienia i ból jak na @ W ogóle to zauważyłam, że od niedawna skrócil mi się cykl z 28 na 26 dni. Ale czemu?Witam się i ja w 29 dc... U mnie w 26 i 27 DC delikatne blado brązowe plamienie wczoraj czysciutko ponad to szyjka od tego plamienia podniosła się jest nadal wysoko dziś ale znowu zauważyłam śluz blado brązowy... Także u mnie pewnie finał skończy się na @...
Gratulacje!!! Jakie długie mialas cykle i jakie objawy? [emoji4]
O matko boska właśnie dzisiaj kupiłam śledzie mam nadzieje ze to dobry objaw gratuluje raz jeszcze Zdrówka życzę!Cykle mam nieregularne. Ostatnio nawet wywolywane, bo trwaly az 54 dni. Jestem pierwszy miesiac na clo od 3 do 8 dc, 1/2 tabletki.
Objawy: spuchniete i ciezkie piersi - musialam kupic nowy biustonosz. Ogolnie bole podbrzusza i lewego jajnika z ktorego byla owulacja. 2 dni temu jakies dziwne smaki na sledzie ktorych nienawidze.
Mam podobnie, tylko że okres jeszcze powinien przyjść. Rwie mnie w dole brzucha, a śluz dziwny jak na ten moment cyklu. Tylko wszystko mam nieco napięte i twarde, nic się nie rozpulchnia a mam krótkie cykle. Już sama przestaję rozumieć własny organizm.Ja się czuję nijak od środy mam małe bóle podbrzusza, wczoraj i dziś luz jakby płodny a dziś 29dc. Jutro planuje testować ale sama nie wiem po co skoro szyjka byla nisko i otwarta a przytulanki jedynie kilka razy.
O matko boska właśnie dzisiaj kupiłam śledzie [emoji85][emoji85][emoji16] mam nadzieje ze to dobry objaw [emoji16] gratuluje raz jeszcze [emoji3590] Zdrówka życzę!
Witam się i ja w 29 dc... U mnie w 26 i 27 DC delikatne blado brązowe plamienie wczoraj czysciutko ponad to szyjka od tego plamienia podniosła się jest nadal wysoko dziś ale znowu zauważyłam śluz blado brązowy... Także u mnie pewnie finał skończy się na @...
Ja bym mogla nawet trojaczki miec, tylko zeby szczesliwie donosic...