MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
@montek.87 cudownie, cudownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się, ja tu jestem i czekam na cholerny okres... Miałam mieć dUs ostatni dzień okresu, a on jeszcze nie przyszedł... Mam ochotę gryźć [emoji849]Ja coś czuje ze zostanę sama na polu bitwy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Nie jestescie same [emoji9]Nie martw się, ja tu jestem i czekam na cholerny okres... Miałam mieć dUs ostatni dzień okresu, a on jeszcze nie przyszedł... Mam ochotę gryźć [emoji849]
Tego Tobie życzę i sobie też ;-) I wszystkim dziewczynom które czekają na II kreskiDzisiaj 9 dc zaczynam testowanie moze w koncu ten cykl bedzie szczesliwy moze bede miala prezent na gwiazdke w ppstaci 2 kresek
Nie martw się, ja tu jestem i czekam na cholerny okres... Miałam mieć dUs ostatni dzień okresu, a on jeszcze nie przyszedł... Mam ochotę gryźć [emoji849]
Uzbrajam się w cierpliwość i to bardzo mocno wierzę, że się uda i będziemy rodzicami biorę dupka po @ mam się zgłosić do gina i zaczynamy nowe próbyKochana nie frustruję się. Wzrost LH to nie owulacja. Może wystąpić bez owulacji, może nie wystąpić a owu tak. To takie wskazanie
Tylko monitoring daje pewność i tu znów niepewność bo nie każdy cykl, nie każde jajo i nie każda partia plemników równa się ciąża.
Cierpliwa bądź i wszysto będzie dobrze
Hej, a może jutro w aptece dałoby radę kupić czułość 10? Ja czekam do poniedziałku na @ i testuję..Dziewczyny czy jak mam testy o czułości 25 to nie ma szans żeby coś pokazało przed @ !!!???? .