olaaa7
Fanka BB :)
Widać superSlabo widac, ale jakas linia tam jest.Zobacz załącznik 1045830Zobacz załącznik 1045831
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać superSlabo widac, ale jakas linia tam jest.Zobacz załącznik 1045830Zobacz załącznik 1045831
I tu zaskocze. Skonczyl sie jej papier w aparacie i mi nie wydala nic oprocz skierowania na badania z krwi. Robic nadziei sobie nie bede, poobserwuje sluz i juz wiem ze wroce do swojej ulubionej Pani doktor, ktora chwilowo jest na dluzszym urlopie
Przykro mi, że tyle przeszłaś. Nie dziwię się, że teraz się boisz kolejnej ciąży..Dokładnie. Ja po każdej stracie sobie tłumaczyłam że w końcu się uda i urodze szczęśliwie. Jednak nie jest mi dane. Ostatnia strata parę tygodni temu spowodowała że nie chce słyszeć o żadnej ciąży i cały czas siedzi we mnie strach że każda kolejna ciąża będzie się tak tragicznie kończyć.
Jeśli kiedyś bym zaszła w ciążę bez starań to wolę się dowiedzieć chwilę przed porodem lub na porodowce nie wcześniej. Myśl o kolejnej świadomej ciąży mnie paraliżuje i powoduje strach.
Najwidoczniej nie było mi dane urodzić zdrowego szkraba. Ale dalej boli tak samo.Przykro mi, że tyle przeszłaś. Nie dziwię się, że teraz się boisz kolejnej ciąży..
Ja 23 dc i piersi bolą 4 dzień ... Cykle mam nieregularne między 28-33 dni.Ja nie wiem czy jutro testować, czy w niedziele, czy w ogóle... jakoś opadły mi te dobre myśli.. jajnik prawy lekko czasem zakłuje, piersi dzisiaj zaczęły boleć i mam mleczny śluz a wcześniej przezroczysty i plecy bolą i dzisiaj miałam w pewnej chwili atak śmiechu ze się popłakałam przez śmiech a za chwile chciało mi się płakać i już nie wiem czy to może być ciąża... czasem tez tak miałam przed okresem
Mam nadzieję że jednak nie przyjdzieJa 23 dc i piersi bolą 4 dzień ... Cykle mam nieregularne między 28-33 dni.
Czasami przed @ piersi bolały zaraz po owulacji (gdy nie było już płodnego śluzu )
Teraz napewno trafiliśmy w owulację i dni płodne ale chyba znów nic z tego bo te piersi bolą ... Aż boje się testować i tego że piersi przestaną boleć i znowu przyjdzie ta wredna małpa
Jak szyjka wysoko to dobrze. Wysoka temp to tez dobra wiadomosc2 dni do okresu A mi temperatura z 37,2 skończyła na 37.8 zamiast spaść do 36,6. Szyjka nie do znalezienia, dużo śluzu. Boję się cieszyć xD
Oczywiscie ze tak!7dni spóźnia mi się @ jadę zrobić betę czy progesteron też warto??