reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witam się i ja w 29 dc... U mnie w 26 i 27 DC delikatne blado brązowe plamienie wczoraj czysciutko ponad to szyjka od tego plamienia podniosła się jest nadal wysoko dziś ale znowu zauważyłam śluz blado brązowy... Także u mnie pewnie finał skończy się na @...
U mnie też dziś blado brązowe plamienia i ból jak na @ :( W ogóle to zauważyłam, że od niedawna skrócil mi się cykl z 28 na 26 dni. Ale czemu? :confused:
Pewnie starość.

Karo_85 ale wiadomość 😊 Bliźniaki to moje marzenie!

Hej Dziewczyny :-) Witam Was po dlugiej przerwie..
Musze Was podczytac.. Jak narazie jestem na 616 stronie a tu juz 761 stron :-)
Gratuluje z calego serducha nastepnym dziewczynom ktorym sie udalo zobaczyc upragnione 2 kreseczki..

Kurczy chyba nam sie grono starajacych sie.. I ja do tej kurczacej grupy naleze.. Dzis moj 18 dzien cyklu. Z reguly mialam 30dniowe cykle ale ostatnio cos mi sie przestawilo i mialam pozniej @ . Teraz @ powinnam dostac między 28 listopadem a 30. Szczerze to chyba juz sie poddalam..
W jakis postach wczesniej pisalyscie cos o wieku. Ja tez jestem po 30.. A konkretnie w czerwcu skaczylam 33 i tez bede starac sie o 1 dziecko( lub starałam bo juz odpuscilam ten temat) Nie mierze temperatury i nie robie testow owulacyjnych bo nigdy nie chcialam sie nakrecac..

Ale bede Was caly czas czytac i kibicowac :-)

A jak tam Wam dzionek leci? Bo ja za chwile kacze prace o 18 :-)

Cykle mam nieregularne. Ostatnio nawet wywolywane, bo trwaly az 54 dni. Jestem pierwszy miesiac na clo od 3 do 8 dc, 1/2 tabletki.
Objawy: spuchniete i ciezkie piersi - musialam kupic nowy biustonosz. Ogolnie bole podbrzusza i lewego jajnika z ktorego byla owulacja. 2 dni temu jakies dziwne smaki na sledzie ktorych nienawidze.
Gratulacje!!! Jakie długie mialas cykle i jakie objawy? [emoji4]

Cykle mam nieregularne. Ostatnio nawet wywolywane, bo trwaly az 54 dni. Jestem pierwszy miesiac na clo od 3 do 8 dc, 1/2 tabletki.
Objawy: spuchniete i ciezkie piersi - musialam kupic nowy biustonosz. Ogolnie bole podbrzusza i lewego jajnika z ktorego byla owulacja. 2 dni temu jakies dziwne smaki na sledzie ktorych nienawidze.
O matko boska właśnie dzisiaj kupiłam śledzie 🙈🙈😁 mam nadzieje ze to dobry objaw 😁 gratuluje raz jeszcze ❤️ Zdrówka życzę!

Ja mam 25 lat i u mnie w towarzystwie dwie koleżanki będą rodzic w listopadzie. To były wpadki, na początku płacz, ze się przydarzyło. Jeszcze wszystkie dziewczyny uważają w moim otoczeniu, ze to za wcześnie na dziecko 🤔

Ja się czuję nijak :( od środy mam małe bóle podbrzusza, wczoraj i dziś luz jakby płodny a dziś 29dc. Jutro planuje testować ale sama nie wiem po co skoro szyjka byla nisko i otwarta a przytulanki jedynie kilka razy.
Mam podobnie, tylko że okres jeszcze powinien przyjść. Rwie mnie w dole brzucha, a śluz dziwny jak na ten moment cyklu. Tylko wszystko mam nieco napięte i twarde, nic się nie rozpulchnia a mam krótkie cykle. Już sama przestaję rozumieć własny organizm.

Witam się i ja w 29 dc... U mnie w 26 i 27 DC delikatne blado brązowe plamienie wczoraj czysciutko ponad to szyjka od tego plamienia podniosła się jest nadal wysoko dziś ale znowu zauważyłam śluz blado brązowy... Także u mnie pewnie finał skończy się na @...

Jak masz szyjkę wysoko to dobry zwiastun [emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Do góry