reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja mam 25 lat i u mnie w towarzystwie dwie koleżanki będą rodzic w listopadzie. To były wpadki, na początku płacz, ze się przydarzyło. Jeszcze wszystkie dziewczyny uważają w moim otoczeniu, ze to za wcześnie na dziecko 🤔
Hmm 25-28 to najlepszy biologicznie czas na 1 dziecko. Tak uważam. Jak będą za długo czekać, to mogą się obudzić z przysłowiową ręką w nocniku. Wiadomo, gdy nie ma z kim to nic nie poradzisz, ale odkładanie dla "kariery" jest bez sensu. Jak to mówią, nigdy nie ma idealnie dobrego czasu na dziecko ;-)

Hmm 25-28 to najlepszy biologicznie czas na 1 dziecko. Tak uważam. Jak będą za długo czekać, to mogą się obudzić z przysłowiową ręką w nocniku. Wiadomo, gdy nie ma z kim to nic nie poradzisz, ale odkładanie dla "kariery" jest bez sensu. Jak to mówią, nigdy nie ma idealnie dobrego czasu na dziecko ;-)
To prawda. Nigdy nie ma idealnego momentu na dziecko ale wazna kwestia jest rowniez fakt, czy w wieku 25-28 lat znajdziesz osobe nadajaca sie do roli tatusia. Ja mialam damskiego boksera wtedy wiec plany odlozylam na spotkanie lepszej polowki. Dzis mam mojego D i spodziewam sie pierwszego dziecka [emoji846]

reklama
Do góry