Nataliaaa1507
Fanka BB :)
Jak do poniedziałku nic się nie wydarzy to zatestuje@Nataliaaa1507 jestem przekonana że się udałokiedy testujesz? Który masz dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak do poniedziałku nic się nie wydarzy to zatestuje@Nataliaaa1507 jestem przekonana że się udałokiedy testujesz? Który masz dc?
U mnie też dziś blado brązowe plamienia i ból jak na @Witam się i ja w 29 dc... U mnie w 26 i 27 DC delikatne blado brązowe plamienie wczoraj czysciutko ponad to szyjka od tego plamienia podniosła się jest nadal wysoko dziś ale znowu zauważyłam śluz blado brązowy... Także u mnie pewnie finał skończy się na @...
Gratulacje!!! Jakie długie mialas cykle i jakie objawy? [emoji4]
O matko boska właśnie dzisiaj kupiłam śledzieCykle mam nieregularne. Ostatnio nawet wywolywane, bo trwaly az 54 dni. Jestem pierwszy miesiac na clo od 3 do 8 dc, 1/2 tabletki.
Objawy: spuchniete i ciezkie piersi - musialam kupic nowy biustonosz. Ogolnie bole podbrzusza i lewego jajnika z ktorego byla owulacja. 2 dni temu jakies dziwne smaki na sledzie ktorych nienawidze.
Mam podobnie, tylko że okres jeszcze powinien przyjść. Rwie mnie w dole brzucha, a śluz dziwny jak na ten moment cyklu. Tylko wszystko mam nieco napięte i twarde, nic się nie rozpulchnia a mam krótkie cykle. Już sama przestaję rozumieć własny organizm.Ja się czuję nijakod środy mam małe bóle podbrzusza, wczoraj i dziś luz jakby płodny a dziś 29dc. Jutro planuje testować ale sama nie wiem po co skoro szyjka byla nisko i otwarta a przytulanki jedynie kilka razy.
O matko boska właśnie dzisiaj kupiłam śledzie [emoji85][emoji85][emoji16] mam nadzieje ze to dobry objaw [emoji16] gratuluje raz jeszcze [emoji3590] Zdrówka życzę!
Witam się i ja w 29 dc... U mnie w 26 i 27 DC delikatne blado brązowe plamienie wczoraj czysciutko ponad to szyjka od tego plamienia podniosła się jest nadal wysoko dziś ale znowu zauważyłam śluz blado brązowy... Także u mnie pewnie finał skończy się na @...
Ja bym mogla nawet trojaczki miec, tylko zeby szczesliwie donosic...