U
użytkownik-a
Gość
W którym dniu cyklu miałaś owulacja? Cy nie kontrolowalas tego ? GratulacjeMam wyniki bety. 37,72 23dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym dniu cyklu miałaś owulacja? Cy nie kontrolowalas tego ? GratulacjeMam wyniki bety. 37,72 23dc
Gratulacje zdrówka dla WasMam wyniki bety. 37,72 23dc
Może wykryć, ale nie musi. W moim przypadku również wyszedł i to mocniejszy niż w czasie owulacji. Fabianowa też zrobiła i wyszedł. Jednakże w 100% nie może on być brany za pewnik. Hormon LH produkowany w czasie owulacji pomaga również utrzymać wczesną ciążę, dlatego test owulacyjny może wyjść pozytywny. Oby tak było u Ciebie, trzymam kciuki. Myślę, że przy 28-dniowych cyklach możesz próbować już z testem ciążowymJak to wkoncu dziewczyny jest z testami owulacyjnymi we wczesnej ciąży? Miałam dziś pod ręką owulacyjny.. 25 dc a mówię.. Zrobię.. Co mi szkodzi i wyszedł pozytywny.. Czy to prawda z tym że może wykryć wcześniej niż test ciążowy? Zobacz załącznik 1042736
Nikt nie powiedział że w ciąży testy owu nie wychodzą. Tylko że nigdy nie sprawdza się czy się jest w ciąży testami owu bo to aby sprawdzić czy jest się w ciąży robi się ciążowy.Potwierdzam! Testy owulacyjne wychodzą pozytywne w ciąży. NIGDY nie miałam aż tak pozytywnego testu owu w czasie owulacji. Obecnie jestem w prawie 6 tygodniu ciąży
Najlepiej ciąże sprawdzić testem ciążowym bo nie zawsze test owu w okolicach miesiączki pozytywny oznacza ciąże i można się mocno rozczarować. Z resztą nie jedna nam tu już to udowodniła. A to że testy owu wychodzą pozytywne już w potwierdzonej ciąży to inna sprawa ponieważ będąc w ciąży wszystkich hormonów mamy więcej. Oczywiście każda z nas jest dorosła i zrobi jak uważa ale jak czytam później że któraś zrobiła test owu w okolicach miesiączki i wyszedł pozytywny i nie które piszą że to może być ciąża to aż szlak mnie trafia bo później okazuje się że to jednak nie ciąża to dziewczyny które pisały i nakrecaly piszą "przykro mi" itd itp albo "następnym razem się uda" naprawdę warto przed takim napisaniem komuś czegoś takiego ze test owu w okolicach miesiączki wychodzi pozytyw to może być to ciąża lepiej się ugryźć w język nie pisać i nie robić komuś nadziei z ciąża bo nie w każdym przypadku test owu pozytywny w okolicach miesiączki oznacza wczesna ciąże.Jak to wkoncu dziewczyny jest z testami owulacyjnymi we wczesnej ciąży? Miałam dziś pod ręką owulacyjny.. 25 dc a mówię.. Zrobię.. Co mi szkodzi i wyszedł pozytywny.. Czy to prawda z tym że może wykryć wcześniej niż test ciążowy? Zobacz załącznik 1042736
Kontrolowałam testami owu, ale nic nie pokazało. Wg temp miałam owu 13dc. Parę postów wyżej masz tez do wglądu wykres temperatur.W którym dniu cyklu miałaś owulacja? Cy nie kontrolowalas tego ? Gratulacje
Potwierdzam! Testy owulacyjne wychodzą pozytywne w ciąży. NIGDY nie miałam aż tak pozytywnego testu owu w czasie owulacji. Obecnie jestem w prawie 6 tygodniu ciąży
Jak to wkoncu dziewczyny jest z testami owulacyjnymi we wczesnej ciąży? Miałam dziś pod ręką owulacyjny.. 25 dc a mówię.. Zrobię.. Co mi szkodzi i wyszedł pozytywny.. Czy to prawda z tym że może wykryć wcześniej niż test ciążowy?
Piekna beta w takim dniu cyklu. Ile normalnie wynosil Twoj cykl?Mam wyniki bety. 37,72 23dc