reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witam się z rana wstalam po 5 obudził mnie sen o pozytywnym teście miałam w domu ten z krwi nie wytrzymałam dziś 12 dpo A oto mój cień który na żywo jest intensywniejszy
Test wykrywa bete od 25 w krwi Zobacz załącznik 1042745Zobacz załącznik 1042746Zobacz załącznik 1042747
No i przyszedl czas na mnie. Krotko i na temat wrzucam moj 3 test.

Trzymam za Was kciuki Dziewczyny!!
Żałuję, że odpadłam z terminu..

@montek.87 wiedziałam, że się uda :D Teraz włącz pozytywne myślenie! I czas na betę ;) Albo odczekaj do wtorku bo przyrostu nie zrobisz w niedzielę.

reklama
Trzymam za Was kciuki Dziewczyny!!
Żałuję, że odpadłam z terminu..

@montek.87 wiedziałam, że się uda :D Teraz włącz pozytywne myślenie! I czas na betę ;) Albo odczekaj do wtorku bo przyrostu nie zrobisz w niedzielę.
Tak czy owak zrobie bete dzis i we wtorek. Bowiem mam tak ustawiony grafik w pracy ze labo moge nawiedzic we wtorek, srode i piatek

reklama
Do góry