reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Wrzuć wykres, może my coś wyczytamy.
To jest wykres z poprzedniego cyklu który był na duphastonie od 16 do 25dc.
Screenshot_20191107_222144_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

Ja tez prowadzę na ovufriend przez przeglądarkę. Apke używam Fertilityfriend rownolegle dla wykresu bo mogę sobie tam porownac wykresy ostatnie (angielska wersja ovufriend). Ovufriend ma apke ale na android i nie wiem jak się zachowuje. Te mi najlepiej pasowały. [emoji5]

Ja mierze pod językiem ale ważne żeby zawsze mierzyć w jednym miejscu tak samo.

Wrzucam screeny.Zobacz załącznik 1042708Zobacz załącznik 1042709

W tym drugim to zwariować idzie ;) Czy można wyodrębnić tylko 1 miesiąc?

Podświadomość może robić swoje.
Ja tam bardziej wierze liczba i usg
Ale ja w nic nie wierzę ponieważ objawów owu nie mam i nigdy nie miałam. A o dziecko się nie staram ponieważ w sierpniu straciłam 4 ciąże i mam serdecznie dość. Szkoda mi czasu i życia na latanie po lekarzach. Wolę poświęcić ten czas na inne rozrywki. [emoji6]

A co do 14 i 15dc tamtego cyklu to nawet owu jest nie możliwa bo ja bez duphastonu mam cykle 40 kilku dniowe.

To tak samo teraz mam 12dc i dzisiaj miałam jedno dniowe plamienie i też napewno nie jest to okoloowukacyjne przy moich długich cyklach.

reklama
W tym drugim to zwariować idzie ;) Czy można wyodrębnić tylko 1 miesiąc?

Tak, jest normalnie 1 miesiąc. Wrzucam niżej. Jak chcesz to możesz sobie przyrównać do siebie. Mi to pomogło złapać ze np co cykl Ok 6dpo mam zawsze spadek. I jak sobie przyrównam cykl w którym wiem ze nie mogło być zapłodnienia to widzę różnice kiedy spada temperatura. Oczywiście ważne wiedzieć czy np byłaś chora, czy bierzesz progesteron itp. Ale ja zawodowo na wykresach działam wiec to zboczenie zawodowe [emoji6]

Ja myśle ze każda apka jest dobra, kwestia do czego się przyzwyczaisz [emoji5] powodzenia

Adjustments.JPG

Do góry