Bardzo mi przykro, przytulam cię...Niestety nie udalo sie ;( pojechalam do lekarza. Beta juz wtedy tylko 2,4 a na usg zostal tylko slad ze cos sie dzialo, ze cos bylo ( Testy wychodzily mi pozytywne ale bardzo slabe cienie i nie ciemnialy. Czulam ze cos nie tak i ten okropny bol rano, ktory mnie obudzil. Moze tak mialo byc, albo problem z progesteronem.. kto wie. Prawdopodnie biochemiczna.
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Gdyby nie ta spadająca temperatura ..A może w labie pomylili próbki i to nie Twoje wyniki. Szansa 1 na milion, ale jest
On do niczego nie pasuje :/ Jedynie minimalnie to środka cyklu przy normach
faza folikularna: 0.057 - 0.893
środek cyklu: 0.121 - 12.0
faza lutealna: 1.83 - 23.9
po menopauzie: <0.05 - 0.126
Kobiety w ciąży:
1 trymestr 11.0 - 44.3
2 trymestr 25.4 - 83.3
3 trymestr 58.7 - 214
No tak. Faktycznie...
Dwa+Trzy
Moje poprzednie ciąże takie krechy miały ze 3 dni po terminach @. Choćbym chciała to Ich nie pokaże bo nie było widać zupełnie nic na zdjęciach Nawet po tylu latach Żeby mieć pamiątkę powtarzałam testy w 12tc haha Ale krech tłustych się doczekałamU mnie ilość śluzu wzrosła już po pozytywnym teście. Wcześniej miałam suszę totalną.
Dwa+Trzy kurde nie mogę uwierzyć. Ja miałam chyba większego bladziocha na tescie... U Ciebie całkiem fajnie widać na tym wyschniętym
Bbergamotka
Mam drugi wykres bo z ciekawości mierzę też w pochwie popołudniu [emoji6] Ale jakoś jemu nie ufałam bo niezawsze są to 4godz po spoczynku.
Ten już zdecydowanie lepszy [emoji4]
Teraz możemy sobie gdybać. Myśle ze najlepiej obserwować. Kwestia kilku dni pewnie 2. Jeśli pojawi się miesiączka w niedziele to znaczy ze test był zwyczajnie do [emoji527]. A co do progesteronu, to bym zapytała lekarza na wizycie co oznacza wynik 1 w danym dniu cyklu.
Ostatnia edycja:
Bbergamotka
Dziewczyny, chciałabym zacząć prowadzić kalendarzyk. Macie jakieś rady, stronki, jaki termometr itd? Zaczelam nawet coś prowadzić przed ślubem, ale temperatury wychodziły jakieś 35 cały czas i zrezygnowałam. A później zaszłam w ciążę na miesiącu miodowym i jakoś nie było po co. Widzę że macie fajne wykresy, jesteście zorientowane co gdzie kiedy. Też bym chciała tak poznac swój cykl [emoji846]
Ja prowadzę na ovufriend - tam jest z tego co pamietam pierwszy mięsac darmowy, kolejne płatne (ale nie pamietam stawek...ja od tak dawna mam tam konto ze mam miesiac za 1zl). Są tez aplikacje na telefon np. flo.
Najlepiej mierzyć temperaturę w pochwie. Tuż po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka i o stałej porze. Dodatkowo obserwuj śluz i zapisuj (im więcej obserwacji tym lepiej- łatwiejsza interpretacja).
Najlepszy termometr z elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku ( ja mam z apteki internetowej za kilkanaście złotych)
Dwa+Trzy
Dziękuję za pomoc Na pewno dam znaćTen już zdecydowanie lepszy [emoji4]
Teraz możemy sobie gdybać. Myśle ze najlepiej obserwować. Kwestia kilku dni pewnie 2. Jeśli pojawi się miesiączka w niedziele to znaczy ze test był zwyczajnie do [emoji527]. A co do progesteronu, to bym zapytała lekarza na wizycie co oznacza wynik 1 w danym dniu cyklu.
młoda1994
Nie powiedziałabym żeby mierzenie temperatury w pochwie było najlepszym wyjściem. Ja mierze i nic nie idzie z niej wyczytać. W poprzednim cyklu wyznaczył mi flo owu 23dc gdzie to była zafalszowana temperatura ponieważ nie spałam cała noc a po 29dniach dostałam @Ja prowadzę na ovufriend - tam jest z tego co pamietam pierwszy mięsac darmowy, kolejne płatne (ale nie pamietam stawek...ja od tak dawna mam tam konto ze mam miesiac za 1zl). Są tez aplikacje na telefon np. flo.
Najlepiej mierzyć temperaturę w pochwie. Tuż po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka i o stałej porze. Dodatkowo obserwuj śluz i zapisuj (im więcej obserwacji tym lepiej- łatwiejsza interpretacja).
Najlepszy termometr z elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku ( ja mam z apteki internetowej za kilkanaście złotych)
Kara85
Zaangażowana w BB
Ja prowadzę na ovufriend - tam jest z tego co pamietam pierwszy mięsac darmowy, kolejne płatne (ale nie pamietam stawek...ja od tak dawna mam tam konto ze mam miesiac za 1zl). Są tez aplikacje na telefon np. flo.
Ja tez prowadzę na ovufriend przez przeglądarkę. Apke używam Fertilityfriend rownolegle dla wykresu bo mogę sobie tam porownac wykresy ostatnie (angielska wersja ovufriend). Ovufriend ma apke ale na android i nie wiem jak się zachowuje. Te mi najlepiej pasowały. [emoji5]
Ja mierze pod językiem ale ważne żeby zawsze mierzyć w jednym miejscu tak samo.
Wrzucam screeny.
reklama
Bbergamotka
Gdyby nie ta spadająca temperatura ..
Niestety spada, ale nie takie wykresy widziałam...i nagle się podnosiła.
Ale nie chce robić nadziei, bo jednak beta jest wiarygodnym badaniem.
Musiałby się zdarzyć cud z pomyleniem próbki.
Teraz tylko pozostaje nam czekanie.
Ostatnia edycja: