26-27 dni.Piekna beta w takim dniu cyklu. Ile normalnie wynosil Twoj cykl?
Powtarzałaś dzisiaj test? Idziesz na betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
26-27 dni.Piekna beta w takim dniu cyklu. Ile normalnie wynosil Twoj cykl?
Jesli masz stala godzine mierzenia temp to spolo, ale jesli nie, to przesuwasz (dodajesz lub odejmujesz od wyniku 0.1 stopnia).Apka nie wzięła pod uwagę bo zawsze mierzę pod językiem o 7:30 a wtedy o 6:30 , może dlatego też była niższa.
Śluz, szyjka,testy owu i jajniki zgodnie pokazały owu 25.10 o 15 Później śluzu było jakby więcej niż zazwyczaj ale to nie był ten "mój" typowo ciążowy, teraz w poniedziałek Sahara, wtorek też i wieczorem pojawiło się to rwanie podbrzusza, nad ranem miałam już całe mnóstwo śluzu i jest do dzisiaj tylko obecnie jakby owulacyjny .. Krzyż mnie okropnie boli i rwie aż po prawe udo, w twarz gorąco a ogólnie mam dreszcze jakbym miała się rozłożyć :/ to pewnie stres ale zaczynam się poważnie bać ciąży ulokowanej poza macicą Tylko, że ja panikara jestem a bliska koleżanka podobnie jajowód straciła i ledwo Ją samą odratowali więc włączył mi się czarny scenariusz :/
Ja mam owuview oraz moj kalendarzyk. W obu fajnie wyliczylo owu i sie nigdy nis mylilo co do dnia @. Mozna wprowadzic zmienne jak:temperatura, sluz i inne rzeczy. Wiec polecamDziewczyny, chciałabym zacząć prowadzić kalendarzyk. Macie jakieś rady, stronki, jaki termometr itd? Zaczelam nawet coś prowadzić przed ślubem, ale temperatury wychodziły jakieś 35 cały czas i zrezygnowałam. A później zaszłam w ciążę na miesiącu miodowym i jakoś nie było po co. Widzę że macie fajne wykresy, jesteście zorientowane co gdzie kiedy. Też bym chciała tak poznac swój cykl [emoji846]
Ja sie na tych testach z krwi nie znam. Ale widac cien. Gratulacje!!Witam się z rana wstalam po 5 obudził mnie sen o pozytywnym teście miałam w domu ten z krwi nie wytrzymałam dziś 12 dpo A oto mój cień który na żywo jest intensywniejszy
Test wykrywa bete od 25 w krwi Zobacz załącznik 1042745Zobacz załącznik 1042746Zobacz załącznik 1042747
No i przyszedl czas na mnie. Krotko i na temat wrzucam moj 3 test.
Cien coraz mocniejszy. Beta dzisCień jest =) kiedy beta?
Super trzymam kciuki.Cien coraz mocniejszy. Beta dzis