reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witajcie Kochane. Franca w końcu się pojawiła, jutro idę do lekarza z wynikami badań, dziś 6 dzień cyklu a mnie wczoraj poniosło z winkiem i dzisiaj rano seksik wpadł. Dziwne, bo normalnie okres 7 dni i nie ma zmiłuj, a teraz już w szóstym dniu spokój i cisza.
Życzę wszystkim spokojnego tygodnia :)

reklama
Dziewczyny ktore byly na rowni ze mna z @ juz pewnie koncza a ja nadal @ nie mam. 5 dni opoznienia to zart, czuje sie fatalnie psychicznie juz nie daje rady. Normalnie cykle 28 a teraz nagle zmiana bo to juz 33dc.. czekam z niecierpliwoscia na @ i chce znowu zaczac od nowa. Oczywiscie 4 testy negatywne.. robione w roznych porach dnia i z najwieksza czuloscia. Wgl wczoraj strasznie plaaklam bo poruszyl mnie post mamyginekolog o poronieniu.. jakos wczoraj mialam bardzo zly dzien. Rano bolal mnie brzuch i juz sie cieszylam na @ ale do teraz nic ! Paranoja..

Hej Dziewczyny :-) Ale sie rozpisałyscie :-) Ja co do testowania to moze za tydzien jak okresu nie dostane po odstawieniu dupka. A do przyszłej niedzieli jeszcze musze go brac. Ale @ jeszcze mnie nie zawiodla :-)

A jak tam Wasze samopoczucie?
Jakie są twoje zalecenia do zażywania dupka:-)? Od którego do którego dnia cyklu?

Witajcie kochane [emoji4]
U mnie oczekiwania na france i zaczynam stymulację. Dziś 21 dc i jeszcze trzy dni brania dupka. W tym cyklu przynajmniej jestem mega spokojna bo wiem, że nie było owulacji (przynajmniej do 16dc). Nawet miło spędziłam wczorajsze popołudnie i dzisiejszy dzień także zbieram siłę i energię na cały tydzień [emoji1] ciekawe w którym dniu księżniczka przyjdzie, mam tak nieregularne cykle, że sama już nie wiem kiedy się jej spodziewać.
Wczoraj była u mnie w sklepie znajoma, która w czerwcu brała ślub i w tym samym miesiącu zaczęli starania- udało się w pierwszym cs. Trochę podcięła mi skrzydła ale się nie poddam [emoji6]
Powiedzcie mi czy stosujecie jakieś specjalne diety wspomagające zajście? Czytałam wczoraj na necie i takich cudach ale trochę boję się że to pic na wodę...

Dziewczyny ktore byly na rowni ze mna z @ juz pewnie koncza a ja nadal @ nie mam. 5 dni opoznienia to zart, czuje sie fatalnie psychicznie juz nie daje rady. Normalnie cykle 28 a teraz nagle zmiana bo to juz 33dc.. czekam z niecierpliwoscia na @ i chce znowu zaczac od nowa. Oczywiscie 4 testy negatywne.. robione w roznych porach dnia i z najwieksza czuloscia. Wgl wczoraj strasznie plaaklam bo poruszyl mnie post mamyginekolog o poronieniu.. jakos wczoraj mialam bardzo zly dzien. Rano bolal mnie brzuch i juz sie cieszylam na @ ale do teraz nic ! Paranoja..
Ja również nadal nie dostałam @ .. testy negatywne, przestałam już robić bo nie ma sensu. We wtorek wizyta u gin i zobaczymy co powie. Brzuch to mnie nawet przestał boleć. Tak dziwnego cyklu to ja chyba jeszcze nie miałam..

Przepraszam że pytam bo nie pamiętam czy ty też miałaś poronienie w tym roku.? Z tego co czytam i doswiadczyly dziewczyny z forum i ja też, to bardzo nieregularne cykle po poronieniu. Czy u Ciebie to może być przyczyną? Ja mialam 3 bardzo inne a 4 normalny i czekam na 5 i też nie ma pewności że będzie typowy.
Trzymam kciuki za Ciebie. Buziaki

reklama
To tak jak i u mnie. Właśnie wróciłam ze spaceru i pojawiło się plamienie. Nie mam już nawet siły płakać. Zabieram się za siebie, wracam do ćwiczeń żeby zrzucić co nieco i poczuć się lepiej :)

Zaczynamy kolejny cykl. Powodzenia i trzymam kciuki :)
Przytulam mocno i powodzenia w nowym cyklu. Uda się, napewno :)

Do góry