reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witajcie Kochane. Franca w końcu się pojawiła, jutro idę do lekarza z wynikami badań, dziś 6 dzień cyklu a mnie wczoraj poniosło z winkiem i dzisiaj rano seksik wpadł. Dziwne, bo normalnie okres 7 dni i nie ma zmiłuj, a teraz już w szóstym dniu spokój i cisza.
Życzę wszystkim spokojnego tygodnia :)

reklama
Dziewczyny ktore byly na rowni ze mna z @ juz pewnie koncza a ja nadal @ nie mam. 5 dni opoznienia to zart, czuje sie fatalnie psychicznie juz nie daje rady. Normalnie cykle 28 a teraz nagle zmiana bo to juz 33dc.. czekam z niecierpliwoscia na @ i chce znowu zaczac od nowa. Oczywiscie 4 testy negatywne.. robione w roznych porach dnia i z najwieksza czuloscia. Wgl wczoraj strasznie plaaklam bo poruszyl mnie post mamyginekolog o poronieniu.. jakos wczoraj mialam bardzo zly dzien. Rano bolal mnie brzuch i juz sie cieszylam na @ ale do teraz nic ! Paranoja..

Hej Dziewczyny :-) Ale sie rozpisałyscie :-) Ja co do testowania to moze za tydzien jak okresu nie dostane po odstawieniu dupka. A do przyszłej niedzieli jeszcze musze go brac. Ale @ jeszcze mnie nie zawiodla :-)

A jak tam Wasze samopoczucie?
Jakie są twoje zalecenia do zażywania dupka:-)? Od którego do którego dnia cyklu?

Witajcie kochane [emoji4]
U mnie oczekiwania na france i zaczynam stymulację. Dziś 21 dc i jeszcze trzy dni brania dupka. W tym cyklu przynajmniej jestem mega spokojna bo wiem, że nie było owulacji (przynajmniej do 16dc). Nawet miło spędziłam wczorajsze popołudnie i dzisiejszy dzień także zbieram siłę i energię na cały tydzień [emoji1] ciekawe w którym dniu księżniczka przyjdzie, mam tak nieregularne cykle, że sama już nie wiem kiedy się jej spodziewać.
Wczoraj była u mnie w sklepie znajoma, która w czerwcu brała ślub i w tym samym miesiącu zaczęli starania- udało się w pierwszym cs. Trochę podcięła mi skrzydła ale się nie poddam [emoji6]
Powiedzcie mi czy stosujecie jakieś specjalne diety wspomagające zajście? Czytałam wczoraj na necie i takich cudach ale trochę boję się że to pic na wodę...

Dziewczyny ktore byly na rowni ze mna z @ juz pewnie koncza a ja nadal @ nie mam. 5 dni opoznienia to zart, czuje sie fatalnie psychicznie juz nie daje rady. Normalnie cykle 28 a teraz nagle zmiana bo to juz 33dc.. czekam z niecierpliwoscia na @ i chce znowu zaczac od nowa. Oczywiscie 4 testy negatywne.. robione w roznych porach dnia i z najwieksza czuloscia. Wgl wczoraj strasznie plaaklam bo poruszyl mnie post mamyginekolog o poronieniu.. jakos wczoraj mialam bardzo zly dzien. Rano bolal mnie brzuch i juz sie cieszylam na @ ale do teraz nic ! Paranoja..
Ja również nadal nie dostałam @ .. testy negatywne, przestałam już robić bo nie ma sensu. We wtorek wizyta u gin i zobaczymy co powie. Brzuch to mnie nawet przestał boleć. Tak dziwnego cyklu to ja chyba jeszcze nie miałam..

Przepraszam że pytam bo nie pamiętam czy ty też miałaś poronienie w tym roku.? Z tego co czytam i doswiadczyly dziewczyny z forum i ja też, to bardzo nieregularne cykle po poronieniu. Czy u Ciebie to może być przyczyną? Ja mialam 3 bardzo inne a 4 normalny i czekam na 5 i też nie ma pewności że będzie typowy.
Trzymam kciuki za Ciebie. Buziaki

reklama
To tak jak i u mnie. Właśnie wróciłam ze spaceru i pojawiło się plamienie. Nie mam już nawet siły płakać. Zabieram się za siebie, wracam do ćwiczeń żeby zrzucić co nieco i poczuć się lepiej :)

Zaczynamy kolejny cykl. Powodzenia i trzymam kciuki :)
Przytulam mocno i powodzenia w nowym cyklu. Uda się, napewno :)

Do góry