reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dzień dobry. Mam nadzieję, że weekend mija z pozytywnym nastawieniem. U mnie właśnie pojawiła się @. No cóż działamy dalej ;-)

To tak jak i u mnie. Właśnie wróciłam ze spaceru i pojawiło się plamienie. Nie mam już nawet siły płakać. Zabieram się za siebie, wracam do ćwiczeń żeby zrzucić co nieco i poczuć się lepiej :)

Zaczynamy kolejny cykl. Powodzenia i trzymam kciuki :)

Niestety czasami te jajeczka jaja sobie z nas robią... :D:D:D
U mnie, dziękuję, bez zmian. Staram się oswoić z myślą, że nie będzie już ciąży. Staram się wyciszyć i odsunąć od tematu.
W tym cyklu będziemy próbować i to chyba ostatni cykl. Dziś 6dc. Za kilka dni znowu maraton;) Buziaki
No u mnie ewidentnie jajeczka sobie w kulki lecą :p
Aniu pomietaj, ze się nie poddajemy, tylko walczymy trzyma kciuki i owocnych starań...

Hej Dziewczyny :-) Ale sie rozpisałyscie :-) Ja co do testowania to moze za tydzien jak okresu nie dostane po odstawieniu dupka. A do przyszłej niedzieli jeszcze musze go brac. Ale @ jeszcze mnie nie zawiodla :-)

A jak tam Wasze samopoczucie?

Hej Dziewczyny :-) Ale sie rozpisałyscie :-) Ja co do testowania to moze za tydzien jak okresu nie dostane po odstawieniu dupka. A do przyszłej niedzieli jeszcze musze go brac. Ale @ jeszcze mnie nie zawiodla :-)

Mimo małpy samopoczucie dobre. Pogoda dopisuje więc i humor dobry. Ale lenia mam strasznego hi hi

Będzie dobrze zobaczysz!!
Ja w tym cyklu już wiem ze nie mam na co liczyć, teraz pytanie tylko kiedy przyjdzie@, bo jak cykl bezowulacyjny to taka niewiadoma

To tak jak i u mnie. Właśnie wróciłam ze spaceru i pojawiło się plamienie. Nie mam już nawet siły płakać. Zabieram się za siebie, wracam do ćwiczeń żeby zrzucić co nieco i poczuć się lepiej :)

Zaczynamy kolejny cykl. Powodzenia i trzymam kciuki :)
Mimo małpy samopoczucie dobre. Pogoda dopisuje więc i humor dobry. Ale lenia mam strasznego hi hi
Głowa do góry dziewczyny i walczymy razem!!!

reklama
A ja kochane odpoczelam na loznie rodziny. Spotkalismy sie w wiekszym gronie w sobotni wieczor i trochd pofolgowalismy sobie ze dopiero przed chwila przekroczylismy prog wlasnego mieszkania. 3dc i bierzemy sie do roboty a w czwartek wizyta u doktorka. Zycze spokojnej reszty niedzieli [emoji16]

Do góry