reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziękuję za dobre słowa, ty zawsze podniesiesz mnie na duchu!!! :)
Kurde nie wiem co to, napewno bezowulacyjny, bo żadnego kłucia jajników testy negatywne, a zawsze mam ładne pozytywy i mocne kłucie.
Działamy, ale dla przyjemności :)
A jak u ciebie?
Niestety czasami te jajeczka jaja sobie z nas robią... :D:D:D
U mnie, dziękuję, bez zmian. Staram się oswoić z myślą, że nie będzie już ciąży. Staram się wyciszyć i odsunąć od tematu.
W tym cyklu będziemy próbować i to chyba ostatni cykl. Dziś 6dc. Za kilka dni znowu maraton;) Buziaki

Słyszałam tą
Orientujecie się może czy te testy owulacynje wychodzą pozytywne w przypadku ciąży? Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, tak bardziej jakby ciągnęło delikatnie i czasem zakuje.
Smyszalam tą teorie już pare lat temu. I właśnie lekko ponad dwa lata temu jak byłam w ciazy z synkiem(defacto zaszłam dzięki testom ) przypomniało mi się ze mam testy owu w szufladzie. Zrobiłam ale nie wysZedl wiec ja w to nie do końca wierzę.

U mnie dzisiaj ból krzyża i skurcze. Niby typowe miesiączkowe tylko ostatnie bóle miesiączkowe jakie pamietam to jak byłam nastolatka. Wtedy ból krzyża wejście do toalety i @. Już prawie rok od odstawienia tabletek i pierwszy raz tak mam. Długo walczyłam z hirsutyzmem na który pomagały mi tabletki i po odstawieniu nie widziałam jakiegoś pogorszenia.
W ostatnim miesiącu jakby problem zaczął wracać. Jedyna zmienna to ze biore Ovarin. Może dopiero teraz hormony wracają? Dziwne to.

No nic zobaczymy co się z tego rozwinie. I kolejna wizyta u gin i endokrynologa.

Miłej niedzieli. U mnie dzis słoneczko wiec może jakiś dłuższy spacer z psem na oczyszczenie głowy [emoji5]

reklama
Dzień dobry. Dziewczynki jak tam mija weekend? My byliśmy na grzybach trochę głowa lżejsza teraz tylko je przebrać i przerobić. Ściągnęłam sobie aplikacje planującą ciążę. Ciekawy ten kalendarzyk. Przynajmniej mogę zapisać swoje obserwacje. Spokojnego dnia

Do góry