reklama
Niestety czasami te jajeczka jaja sobie z nas robią...Dziękuję za dobre słowa, ty zawsze podniesiesz mnie na duchu!!!
Kurde nie wiem co to, napewno bezowulacyjny, bo żadnego kłucia jajników testy negatywne, a zawsze mam ładne pozytywy i mocne kłucie.
Działamy, ale dla przyjemności
A jak u ciebie?
U mnie, dziękuję, bez zmian. Staram się oswoić z myślą, że nie będzie już ciąży. Staram się wyciszyć i odsunąć od tematu.
W tym cyklu będziemy próbować i to chyba ostatni cykl. Dziś 6dc. Za kilka dni znowu maraton Buziaki
Pozytyw jak nic! W ciągu do 36h powinna być owulka wiec do dzieła!Dziewczyny zrobiłam test, co o tym myślicie? Chyba trzymałam go za krótko bo 5 sek a dopiero potem doczytałam że ma być 10 sek. I moczylam tylko do tych dwóch trójkątów a nie wiem czy powinnam wyżej.
Słyszałam tąPozytywny
Smyszalam tą teorie już pare lat temu. I właśnie lekko ponad dwa lata temu jak byłam w ciazy z synkiem(defacto zaszłam dzięki testom ) przypomniało mi się ze mam testy owu w szufladzie. Zrobiłam ale nie wysZedl wiec ja w to nie do końca wierzę.Orientujecie się może czy te testy owulacynje wychodzą pozytywne w przypadku ciąży? Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, tak bardziej jakby ciągnęło delikatnie i czasem zakuje.
kiwaczka89
Fanka BB :)
Od dwóch dni minimalnie ze mnie leci brązowy śluz (na cały dzień jedna wkładka).. Liczyć to już jako okres?? Że od piątku 1dc??
Bbergamotka
Od dwóch dni minimalnie ze mnie leci brązowy śluz (na cały dzień jedna wkładka).. Liczyć to już jako okres?? Że od piątku 1dc??
Ja liczę 1dc jak zobaczę krew....nawet jeśli tej krwi jest niewiele. Ale dla mnie musi być krew
Dwa+Trzy
Ja wczorajszego mini plamienia nie liczyłam bo tylko bałagan w kalendarzyku zrobi.Od dwóch dni minimalnie ze mnie leci brązowy śluz (na cały dzień jedna wkładka).. Liczyć to już jako okres?? Że od piątku 1dc??
1DC ! Nareszcie
Martyna84
Dziewczyny tule mocno i walczymy dalej!!Ja wczorajszego mini plamienia nie liczyłam bo tylko bałagan w kalendarzyku zrobi.
1DC ! Nareszcie
Kara85
Zaangażowana w BB
U mnie dzisiaj ból krzyża i skurcze. Niby typowe miesiączkowe tylko ostatnie bóle miesiączkowe jakie pamietam to jak byłam nastolatka. Wtedy ból krzyża wejście do toalety i @. Już prawie rok od odstawienia tabletek i pierwszy raz tak mam. Długo walczyłam z hirsutyzmem na który pomagały mi tabletki i po odstawieniu nie widziałam jakiegoś pogorszenia.
W ostatnim miesiącu jakby problem zaczął wracać. Jedyna zmienna to ze biore Ovarin. Może dopiero teraz hormony wracają? Dziwne to.
No nic zobaczymy co się z tego rozwinie. I kolejna wizyta u gin i endokrynologa.
Miłej niedzieli. U mnie dzis słoneczko wiec może jakiś dłuższy spacer z psem na oczyszczenie głowy [emoji5]
W ostatnim miesiącu jakby problem zaczął wracać. Jedyna zmienna to ze biore Ovarin. Może dopiero teraz hormony wracają? Dziwne to.
No nic zobaczymy co się z tego rozwinie. I kolejna wizyta u gin i endokrynologa.
Miłej niedzieli. U mnie dzis słoneczko wiec może jakiś dłuższy spacer z psem na oczyszczenie głowy [emoji5]
reklama
MoniA90
Dzień dobry. Dziewczynki jak tam mija weekend? My byliśmy na grzybach trochę głowa lżejsza teraz tylko je przebrać i przerobić. Ściągnęłam sobie aplikacje planującą ciążę. Ciekawy ten kalendarzyk. Przynajmniej mogę zapisać swoje obserwacje. Spokojnego dnia