reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dzień dobry. Mam nadzieję, że weekend mija z pozytywnym nastawieniem. U mnie właśnie pojawiła się @. No cóż działamy dalej ;-)

To tak jak i u mnie. Właśnie wróciłam ze spaceru i pojawiło się plamienie. Nie mam już nawet siły płakać. Zabieram się za siebie, wracam do ćwiczeń żeby zrzucić co nieco i poczuć się lepiej :)

Zaczynamy kolejny cykl. Powodzenia i trzymam kciuki :)

Niestety czasami te jajeczka jaja sobie z nas robią... :D:D:D
U mnie, dziękuję, bez zmian. Staram się oswoić z myślą, że nie będzie już ciąży. Staram się wyciszyć i odsunąć od tematu.
W tym cyklu będziemy próbować i to chyba ostatni cykl. Dziś 6dc. Za kilka dni znowu maraton;) Buziaki
No u mnie ewidentnie jajeczka sobie w kulki lecą :p
Aniu pomietaj, ze się nie poddajemy, tylko walczymy trzyma kciuki i owocnych starań...

Hej Dziewczyny :-) Ale sie rozpisałyscie :-) Ja co do testowania to moze za tydzien jak okresu nie dostane po odstawieniu dupka. A do przyszłej niedzieli jeszcze musze go brac. Ale @ jeszcze mnie nie zawiodla :-)

A jak tam Wasze samopoczucie?

Hej Dziewczyny :-) Ale sie rozpisałyscie :-) Ja co do testowania to moze za tydzien jak okresu nie dostane po odstawieniu dupka. A do przyszłej niedzieli jeszcze musze go brac. Ale @ jeszcze mnie nie zawiodla :-)

Mimo małpy samopoczucie dobre. Pogoda dopisuje więc i humor dobry. Ale lenia mam strasznego hi hi

Będzie dobrze zobaczysz!!
Ja w tym cyklu już wiem ze nie mam na co liczyć, teraz pytanie tylko kiedy przyjdzie@, bo jak cykl bezowulacyjny to taka niewiadoma

To tak jak i u mnie. Właśnie wróciłam ze spaceru i pojawiło się plamienie. Nie mam już nawet siły płakać. Zabieram się za siebie, wracam do ćwiczeń żeby zrzucić co nieco i poczuć się lepiej :)

Zaczynamy kolejny cykl. Powodzenia i trzymam kciuki :)
Mimo małpy samopoczucie dobre. Pogoda dopisuje więc i humor dobry. Ale lenia mam strasznego hi hi
Głowa do góry dziewczyny i walczymy razem!!!

reklama
A ja kochane odpoczelam na loznie rodziny. Spotkalismy sie w wiekszym gronie w sobotni wieczor i trochd pofolgowalismy sobie ze dopiero przed chwila przekroczylismy prog wlasnego mieszkania. 3dc i bierzemy sie do roboty a w czwartek wizyta u doktorka. Zycze spokojnej reszty niedzieli [emoji16]

Do góry