reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziękuję za dobre słowa, ty zawsze podniesiesz mnie na duchu!!! :)
Kurde nie wiem co to, napewno bezowulacyjny, bo żadnego kłucia jajników testy negatywne, a zawsze mam ładne pozytywy i mocne kłucie.
Działamy, ale dla przyjemności :)
A jak u ciebie?
Niestety czasami te jajeczka jaja sobie z nas robią... :D:D:D
U mnie, dziękuję, bez zmian. Staram się oswoić z myślą, że nie będzie już ciąży. Staram się wyciszyć i odsunąć od tematu.
W tym cyklu będziemy próbować i to chyba ostatni cykl. Dziś 6dc. Za kilka dni znowu maraton;) Buziaki

Słyszałam tą
Orientujecie się może czy te testy owulacynje wychodzą pozytywne w przypadku ciąży? Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, tak bardziej jakby ciągnęło delikatnie i czasem zakuje.
Smyszalam tą teorie już pare lat temu. I właśnie lekko ponad dwa lata temu jak byłam w ciazy z synkiem(defacto zaszłam dzięki testom ) przypomniało mi się ze mam testy owu w szufladzie. Zrobiłam ale nie wysZedl wiec ja w to nie do końca wierzę.

U mnie dzisiaj ból krzyża i skurcze. Niby typowe miesiączkowe tylko ostatnie bóle miesiączkowe jakie pamietam to jak byłam nastolatka. Wtedy ból krzyża wejście do toalety i @. Już prawie rok od odstawienia tabletek i pierwszy raz tak mam. Długo walczyłam z hirsutyzmem na który pomagały mi tabletki i po odstawieniu nie widziałam jakiegoś pogorszenia.
W ostatnim miesiącu jakby problem zaczął wracać. Jedyna zmienna to ze biore Ovarin. Może dopiero teraz hormony wracają? Dziwne to.

No nic zobaczymy co się z tego rozwinie. I kolejna wizyta u gin i endokrynologa.

Miłej niedzieli. U mnie dzis słoneczko wiec może jakiś dłuższy spacer z psem na oczyszczenie głowy [emoji5]

reklama
Dzień dobry. Dziewczynki jak tam mija weekend? My byliśmy na grzybach trochę głowa lżejsza teraz tylko je przebrać i przerobić. Ściągnęłam sobie aplikacje planującą ciążę. Ciekawy ten kalendarzyk. Przynajmniej mogę zapisać swoje obserwacje. Spokojnego dnia

Do góry