reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jest jeszcze mokry. Niech wyschnie. Ale wydaje mi się ze to będzie już test pozytywny, ale mogę się mylić. Test powinnaś zamoczyc tylko do tej kreski nie do tych trójkątów. I fakt 10 sekund się powinno trzymać.
Teraz wygląda tak. Kredka kontrolna to ta z prawej tak?

Załączniki

• IMG_20191012_184631948.jpg
    IMG_20191012_184631948.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Bardzo ładny pozytywny. Działajcie :)
Mi nigdy taki nie wyszedł. Oczywiście ze pozytywny. Tak ta mocnijesza to testowa a ta słabsza to kontrolna. Działajcie.
Orientujecie się może czy te testy owulacynje wychodzą pozytywne w przypadku ciąży? Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, tak bardziej jakby ciągnęło delikatnie i czasem zakuje.

Orientujecie się może czy te testy owulacynje wychodzą pozytywne w przypadku ciąży? Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, tak bardziej jakby ciągnęło delikatnie i czasem zakuje.
Gdzieś kiedyś wyczytałam że niby w ciąży mogą być pozytywne test owu, ale ja absolutnie nie opieralabym się na tych testach w kwestii ciąży. Najlepiej beta albo normalny test ciążowy.

Gdzieś kiedyś wyczytałam że niby w ciąży mogą być pozytywne test owu, ale ja absolutnie nie opieralabym się na tych testach w kwestii ciąży. Najlepiej beta albo normalny test ciążowy.
Oczywiście opierać się na nich nie będę tak tylko pomyślałam bo nie liczyłam że ta kreska testowa wyjdzie taka mocna. Zrobię jutro znowu i zobaczymy co pokaże.

Hej dziewczyny [emoji8] wszystkie już testowały czy któraś (jak ja) jeszcze cz ja do okresu z testem [emoji3] ja testuje 20 października [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry