reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Powinnam mieć czwarty dzień cyklu, a nadal czekam na okres. Strasznie mnie to frustruje bo na 100% jest to cykl stracony.
Dlaczego tak się nie dzieje jak czekam na dwie kreski, wtedy zawsze okres jest przed czasem [emoji6]
Któraś testuje na dniach?

reklama
Z tą beta dziewczyny to Was nie pocieszę, bo nie zawsze dobre przyrosty = wszystko ok z ciąża. Mam koleżankę 1. Koło 500, 2 koło 3000, 3. Koło 7000. Poszła do gina w 7tc odrazu po tych trzech betach i się okazało ze od 2 tygodni zarodek się nie rozwija-zatrzymał się na 4/5tc. Poronienie zatrzymane. Wiec ja nawet jak mam ok betę to i tak jeszcze się nie cieszę. Podobno hormon HCG może mimo wszystko jeszcze jakiś czas wzrastać w organizmie...

Tak, bole plecow sa czestym objawem w poronieniu. Po prostu bol promienieje na ledzwia. Ale glowa do gory. W jest spoko. Moj D o 12 bierze wolne by ze mna posiedziec w szpitalu 🙂 jednak chlopy sa dobre z natury. To zadne zimne dranie q😉
Tak wiem ale to dziwny bol bo tylko w niektorej pozycji. Mam nadzieję ze do konca tygodnia bedzie już ok.
Super ze z Toba posiedzi.
Ale nie kazdy taki jest

Z tą beta dziewczyny to Was nie pocieszę, bo nie zawsze dobre przyrosty = wszystko ok z ciąża. Mam koleżankę 1. Koło 500, 2 koło 3000, 3. Koło 7000. Poszła do gina w 7tc odrazu po tych trzech betach i się okazało ze od 2 tygodni zarodek się nie rozwija-zatrzymał się na 4/5tc. Poronienie zatrzymane. Wiec ja nawet jak mam ok betę to i tak jeszcze się nie cieszę. Podobno hormon HCG może mimo wszystko jeszcze jakiś czas wzrastać w organizmie...
No to jest akurat prawda.
Dlatego tak jak pisalam ja teraz bede na luzie.
Nie testuje, nie lece od razu na bete i do lekarza.
Co ma byc to bedzie a wiem ze bedzie dobrze

reklama
Do góry