Smerfetka94
Fanka BB :)
457 wychodziło mi okolo 4t6dSmerfetka, a ty Pamiętasz tą ostatnią betę 400 coś, w którym t+d miałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
457 wychodziło mi okolo 4t6dSmerfetka, a ty Pamiętasz tą ostatnią betę 400 coś, w którym t+d miałaś?
Ja mialam okropny bol plecow po jednej stronie.. po tej po ktorej byl „slad” w usg.. pk 2 dniach przeszlo.Doszly mi jedynie bole plecow. Ale nie wiem czy to wiazac z poronieniem
Daj znać po obchodzie jak wyniki. 3mam kciuki za Ciebie i Twojego bąbelkaU mnie do tej pory przyrost wyniosl 77%. Zobaczymy po dzisiejszej becie jak bedzie... Trzymam mocno kciuki za moje 2 mm
U ciebie bylo cos widac jeszcze wtedy na usg jak zaczelas krwawic?Ja mialam okropny bol plecow po jednej stronie.. po tej po ktorej byl „slad” w usg.. pk 2 dniach przeszlo.
Nic.. nazwala to tylko sladem w usg ze cos sie dzialo. Ja nawet nie zdazylam isc do lekarza i na badania zeby potwierdzic..U ciebie bylo cos widac jeszcze wtedy na usg jak zaczelas krwawic?
Myślałam ze cos widzialas. OkejNic.. nazwala to tylko sladem w usg ze cos sie dzialo. Ja nawet nie zdazylam isc do lekarza i na badania zeby potwierdzic..
Ja zaszłam w ciążę około dwa tygodnie po zabiegu, więc faktycznie cykl jest normalny (zabieg miałam 25.10, a przytulanki były 10-12.11)Czuje dziewczyny ze dam rade.
Rozmowa duzo mi dala. Czuje mega wsparcie w W. Zresztą sam powtarza ze on tez chce dziecka, ze nie chce rezygnowac bo bedzie dobrze.
I teraz zaczne zupełnie inaczej. Na luzie, bez testow owu i bez swirowania z testami ciazowymi bo i tak nie wiem teraz kiedy nastepna miesiaczka.
Chociaż lekarz powiedział ze powinnam dostac po miesięcy, czyli normalnie..
Pamiętasz ile wtedy trwal twój cykl?Ja zaszłam w ciążę około dwa tygodnie po zabiegu, więc faktycznie cykl jest normalny (zabieg miałam 25.10, a przytulanki były 10-12.11)
Wtedy miałam regularne 28-29-dniowe cykle. Zaszłam w ciążę od razu, po spontanicznym nocnym przytulanku. 5 grudnia byłam u lekarza i to był 5 tydzień ciążyPamiętasz ile wtedy trwal twój cykl?