reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Co daje ten żel
Poczytaj. Zastępuje naturalny śluz płodny- jest jak białko jaja kurzego, śliski i rozciągliwy. Super mnie nawilżył. A oprócz tego ma tak stworzony skład,ze nie przeszkadza plemnikom jak inne żele takie komercyjne (jak Durex który blokuje plemniki) ten żel kupujesz w aptece i on pomaga dłużej przetrwać plemnikom.

reklama
Pijecie kawę?
Jak będziecie w ciąży to zamierzacie dalej pic, jeśli to robicie, czy przestać?
Różne opinie na ten temat można przeczytać
Ja będąc w poprzedniej ciąży nie miałam
za bardzo ochoty na kawę. Później przerzuciłam się na Inkę i tak mi zostało do teraz, chociaż ostatnio już od czasu do czasu wypije sobie kawkę czy to rozpuszczalna czy z ekspresu jak jestem poza domem. Teraz jeśli będę w ciąży i będę miała ochotę na kawę to wypije ale max jedna dziennie.

@Smerfetka94 bardzo mi przykro. Kurcze mi się wydaje że ta beta była podejrzanie niska :( następnym razem będzie wszystko ok.

Boli mnie dzisiaj lekko dół brzucha, pewnie @ przyjdzie niedługo, dziś 27dc. Myślę żeby zatestować w sobotę. Ktoś też wtedy testuje?
Ja jestem teoretycznie dzien lub dwa przed @. Mialam jeden test w domu i glupia wczoraj zrobiłam i negatyw. W piatek lub sobotę robię nastepny. Jak wyjdzie negatyw to odpuszczam testowanie i grzecznie czekam na @ ;)

Ja 29dc jakiś cień cienia na innym teście, piersi dalej nie bolą.. Nie zapowiada się na @ ale też nie chce się ludzic tymi cieniami.. Poczekam jeszcze trochę i może skocze na betę w piątek albo sobotę

reklama
Do góry