reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

@młoda1994 @nina_00 Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Obecnie jest 33 dc liczac od OM wiec to chyba normalne ze beta nie jest wyzsza (tak mi sie wydaje). Progesteron jest dobry-to wiem. Wiedzac ze jest przyrost na ta chwile nie zamierzam isc na kolejna bete. Wizyta w kolejny czwartek... Nie wiem czy dobrze mysle[emoji846]
Możesz iść ale może jeszcze nie być widać zarodka a pęcherzyk pojawia się od 1000 jak jest beta.

reklama
To jedyny wolny termin w tym mc. A jak teraz nie zalapie wizyty bedzie ciezko z wizyta w grudniu...
To w takim razie idź. Najgorzej z pierwszą wizyta później już będzie luzik. Wes betę i progesteron ze sobą. W razie wu jak by nic nie widział to będzie miał czarno na białym że jests w ciąży i progesteron masz w porządku.

Ale do przyszłego czwartku beta będzie powyżej 1000, wiec pęcherzyk będzie widać, tylko pewnie jeszcze serduszka nie będzie, wiec od razu umawiaj się jeszcze i na początek grudnia.
Mam nadzieje ze beta bedzie wieksza. Zastanawiam sie czy by przed sama wizyta nie zrobic badania jeszcze raz

reklama
@Smerfetka94 bardzo mi przykro. Kurcze mi się wydaje że ta beta była podejrzanie niska :( następnym razem będzie wszystko ok.

Boli mnie dzisiaj lekko dół brzucha, pewnie @ przyjdzie niedługo, dziś 27dc. Myślę żeby zatestować w sobotę. Ktoś też wtedy testuje?

Do góry