reklama
Dorciaaaa88
Fanka BB :)
A moze to nie byla miesiaczka tylko plamienie implementacyjne? Nie znam sie az tak, ale zawsze jest taka mozliwosc.Czesc dziewczyny, ale sie tytaj smutasy zrobily.. przkro mi ze tak sie poklocilyscie z facetami.
Ja mialam dwudniowa miesiaczke.. dzisiaj i wczoraj sucho a to 4dc.. ja pieprze juz nie mam slow na ten moj organizm
MamaWojtusia15
Matko dziewczyny [emoji20] tulę Was najmocniej [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] jesteście cudowne nie zapominajcie [emoji8][emoji8][emoji8] niestety my kobiety dużo musimy znieść i przemilczeć niestety [emoji8] chłop to chłop... ja się śmieję że Mój też czasem ma PMS [emoji23] uśmiechnijcie się [emoji7]dziś jest nowy dzień [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Na moje oko cos tam przebija[emoji6]Nie wiem dziewczyny czy coś tam majaczy czy ja mam omamy znowu Zobacz załącznik 1044225
bleucoco
No nic, u mnie chyba nic z tego. Dziś jest mniej więcej max 12 dpo (chyba, że owu przesunęła się o 2 dni do przodu, to 10 dpo). Czuję się fatalnie. Całą noc czułam takie dreszcze i zimno jakbym spała na balkonie a nie w łóżku w grubym swetrze... Jestem wykończona. Nie mierzyłam co prawda temp. w ostatnich cyklach, ale zawsze miałam wysoką temp. aż do dnia miesiączki (około 37.0). Dziś po przebudzeniu równo 36.6... Ale fakt faktem nie mierzyłam termometrem owulacyjnym więc nie wiem czy a ogóle powinnam się tym sugerować. Termin @ jutro lub pojutrze i pewnie przyjdzie. Zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić, żeby przyszły cykl był inny, ale szczerze, to chyba nie mam nawet siły iść i zrobić sobie badań krwi W dodatku jęczmień mi wyskoczył na powiece. Najchętniej nie ruszyłabym się z domu dziś
MamaWojtusia15
Ja też jakoś nie mam nadziei... Czasem zakluja jajniki czasem zaboli brzuch jeszcze plecy mnie zaczynają boleć...
jeszczebedziepieknie
Ja przez ostatnie kilka dni mam mega dola... Niby starania byly, niby owulacja tez, ale mam jakies dziwne wewnetrzne przekonanie ze sie nie udalo.
Jeszcze w pracy mega wkurzaja.
Mam ochote pieprznac tym wszystkim.
Jeszcze w pracy mega wkurzaja.
Mam ochote pieprznac tym wszystkim.
topka55
Zaangażowana w BB
Przykro mi, ale powiem Ci, że u mnie testy owulacyjne się nie sprawdziły. Wyraźnie pokazywały owulację w cyklu bezowulacyjnym. W innym miesiącu testy nie pokryły się ze śluzem i temperaturą, więc ja niestety im nie ufam.Hej kobietki, znowu zniknęłam na 2 dni, ale to były trudne dni. Strasznie pokłóciłam się z mężem i w sumie od 2 dni nie rozmawiamy a oczywiście nie zgadniecie kiedy testy owulacyjne były pozytywne-oczywiście wczoraj i dziś (w dodatku poraz pierwszy od kilku miesięcy) i apka też dziś wskazuje owulacje i ginekolog zalecał przytulanki w niedzielę i poniedziałek a tu dupa. Także kolejny stracony cykl za mną (jakbym mało ich już miała za sobą). Brak mi słów i złapałam doła....przepraszam, że tak Wam smęcę i wylewam swoje żale, ale nie mam komu o tym powiedzieć. Nikt nie wie o naszych staraniach ani, że gorzej jest między nami.
Różamama
Nie wiem dziewczyny czy coś tam majaczy czy ja mam omamy znowu Zobacz załącznik 1044225
A ile dni jesteś przed @ , może za wczesnej na wyraźniejsza kreskę
reklama