Jakis cień zaczyna być widocznyNie wiem dziewczyny czy coś tam majaczy czy ja mam omamy znowu Zobacz załącznik 1044225
reklama
Szansa jestNie wiem dziewczyny czy coś tam majaczy czy ja mam omamy znowu Zobacz załącznik 1044225
Milipiet
Fanka BB :)
Hej kobietki, znowu zniknęłam na 2 dni, ale to były trudne dni. Strasznie pokłóciłam się z mężem i w sumie od 2 dni nie rozmawiamy a oczywiście nie zgadniecie kiedy testy owulacyjne były pozytywne-oczywiście wczoraj i dziś (w dodatku poraz pierwszy od kilku miesięcy) i apka też dziś wskazuje owulacje i ginekolog zalecał przytulanki w niedzielę i poniedziałek a tu dupa. Także kolejny stracony cykl za mną (jakbym mało ich już miała za sobą). Brak mi słów i złapałam doła....przepraszam, że tak Wam smęcę i wylewam swoje żale, ale nie mam komu o tym powiedzieć. Nikt nie wie o naszych staraniach ani, że gorzej jest między nami.
Smerfetka94
Witaj w klubie. Ja tez poklocilam sie ze swoim. Spac nie moge.Hej kobietki, znowu zniknęłam na 2 dni, ale to były trudne dni. Strasznie pokłóciłam się z mężem i w sumie od 2 dni nie rozmawiamy a oczywiście nie zgadniecie kiedy testy owulacyjne były pozytywne-oczywiście wczoraj i dziś (w dodatku poraz pierwszy od kilku miesięcy) i apka też dziś wskazuje owulacje i ginekolog zalecał przytulanki w niedzielę i poniedziałek a tu dupa. Także kolejny stracony cykl za mną (jakbym mało ich już miała za sobą). Brak mi słów i złapałam doła....przepraszam, że tak Wam smęcę i wylewam swoje żale, ale nie mam komu o tym powiedzieć. Nikt nie wie o naszych staraniach ani, że gorzej jest między nami.
Szkoda że akurat w te dni Ci wypadlo...
oczekujaca23
Ja tu nic nie widzę ale powtórz test za kilka dniNie wiem dziewczyny czy coś tam majaczy czy ja mam omamy znowu Zobacz załącznik 1044225
Witaj w klubie. Ja tez poklocilam sie ze swoim. Spac nie moge.
To ja do klubu dołączam, też się nie odzywamy z mężem. Chwilami mam już dość
Milipiet
A brak słów na to wszystko. Szczerze to odechciało mi się wszystkiego. Najgorsze, że mam świadomość straconego cyklu, przez nieporozumienie, gdzie pierwszy raz od miesięcy miałam owulację z prawdziwego zdarzenia i boję się, że się nie powtórzy. Jutro jadę do ginekologa, do którego dzwoniłam i sam stwierdził, że to że owulka jest to jest niespodziewane bo po ostatnim usg obstawiał, że cykl stracony. A ja śluzu mega dużo, jajniki bolą, testy owu pozytywne w dodatku zgodnie z aplikacją kalendarzyka. A tu taka strata i to najgorsze, że nie przez czynniki, na które nie mamy wpływu.Witaj w klubie. Ja tez poklocilam sie ze swoim. Spac nie moge.
A brak słów na to wszystko. Szczerze to odechciało mi się wszystkiego. Najgorsze, że mam świadomość straconego cyklu, przez nieporozumienie, gdzie pierwszy raz od miesięcy miałam owulację z prawdziwego zdarzenia i boję się, że się nie powtórzy. Jutro jadę do ginekologa, do którego dzwoniłam i sam stwierdził, że to że owulka jest to jest niespodziewane bo po ostatnim usg obstawiał, że cykl stracony. A ja śluzu mega dużo, jajniki bolą, testy owu pozytywne w dodatku zgodnie z aplikacją kalendarzyka. A tu taka strata i to najgorsze, że nie przez czynniki, na które nie mamy wpływu.
Niestety te chłopy nic nie rozumieją. Jak się z moim pokloce i akurat mam owulacje to też jestem mega zła. A potem on zdziwiony jak to test negatywny. No takto że ku.. Wiatropylna nie jestem
Milipiet
Ja mam dość od 2 dni. Ale na siłę nie będę się godzić żeby w ciążę zajść, bo nie o to tutaj chodzi. Te chłopy jakieś takie nieogarnięte w emocjach są...To ja do klubu dołączam, też się nie odzywamy z mężem. Chwilami mam już dość
reklama
Ja mam dość od 2 dni. Ale na siłę nie będę się godzić żeby w ciążę zajść, bo nie o to tutaj chodzi. Te chłopy jakieś takie nieogarnięte w emocjach są...
Strasznie... Moj się obraził że musiał czekać na mnie 10 min dłużej i pojechał do pracy w pizdu.. Od tamtej pory słowa ze mną nie zamienił. Tylko mi powiedział że to moja wina. Jaka zaś wina.. Masakra... Tez mam dość..