reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

u mnie dziś 38DC. zaraz zbieram sie do rossmana po testy. myślicie ze jest sens testować dziś, czy jutro z porannego moczu? tak bardzo odciagam sie od tego testowania, żeby się nie rozczarować...

poza tym wczoraj znowu miałam bóle jak na okres i chodziłam ciagle sprawdzić czy nie przyszedł. dziś ten ból jest troszkę mniejszy.
Ja bym nie czekała do rana

reklama
u mnie maksymalnie do 34dni. kilka dni temu bardzo bolały mnie piersi co u mnie przed miesiączka nie zdarza się nigdy. zawsze bolą okolice pachwin i uda + podbrzusze. dziś biust boli mniej, ale przy przytulankach z narzeczonym nawet jak lekko ściśnie to wtedy ten ból jest mocniejszy. mam taki mleczny śluz. przed przyjściem @ zawsze mnie wysypuje na twarzy, teraz nic sie nie zmieniło i dalej moja cera wygląda jak wyglądała. poza tym mam teraz duże wahania nastroju. kupie 2 testy, zareaguje dziś i jutro rano z porannego moczu.
Ja bym nie czekała do rana

zdecydowałam ze robie dziś po powrocie z zakupów, 2 zrobię jutro z rana. bede miała rossman po drodze, zobaczę jakie maja testy i wezme 2 rożne :)

Dzisiaj teoretycznie powinnam miec owu. Testy LH negatywne od 4 dni. Śluz niepłodny. Byłam mocno przeziebiona cały zeszły tydzień z gorączką bardzo wysoką, być może wszystko się przesunęło, albo nie bedzie owu wcale. Chyba pazdziernik poszedł na straty.....
Trzymam kciuki za dziewczyny testujące na dniach! :)

Na bank ciąża [emoji8] trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
u mnie maksymalnie do 34dni. kilka dni temu bardzo bolały mnie piersi co u mnie przed miesiączka nie zdarza się nigdy. zawsze bolą okolice pachwin i uda + podbrzusze. dziś biust boli mniej, ale przy przytulankach z narzeczonym nawet jak lekko ściśnie to wtedy ten ból jest mocniejszy. mam taki mleczny śluz. przed przyjściem @ zawsze mnie wysypuje na twarzy, teraz nic sie nie zmieniło i dalej moja cera wygląda jak wyglądała. poza tym mam teraz duże wahania nastroju. kupie 2 testy, zatestuje dziś i jutro rano z porannego moczu.

Dziewczyny wczoraj powinien przyjść okres nie ma go, jest lekki ból krzyżowy, piersi zrobiły mi się jakby większe i cięższe ale bezbolesne, i jakiś dziwny sluz aż mam wkładkę [emoji87]

reklama
Do góry