Daraa_94
Fanka BB :)
Na szczęście? [emoji23]To na co czekamy? [emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście? [emoji23]To na co czekamy? [emoji110]
Oby zawitało Duża szansa po objawach i braku @Na szczęście? [emoji23]
Jak to mówi babcia mojego męża "dej Boże"[emoji16] wg testów owulacja była we wtorek więc może za wcześnie na takie objawy. Jeszcze mam podwyższona prolaktynę więc chyba cud [emoji6]Oby zawitało [emoji110] Duża szansa po objawach i braku @
Dziewczyny wczoraj powinien przyjść okres nie ma go, jest lekki ból krzyżowy, piersi zrobiły mi się jakby większe i cięższe ale bezbolesne, i jakiś dziwny sluz aż mam wkładkę [emoji87]
Hahahah. Jak termin miesiączki minął to chyba nie jest za wcześnie na objawy. To kiedy planujesz test?Jak to mówi babcia mojego męża "dej Boże"[emoji16] wg testów owulacja była we wtorek więc może za wcześnie na takie objawy. Jeszcze mam podwyższona prolaktynę więc chyba cud [emoji6]
Wczoraj zrobiłam niby taka bleeedziuska była ale to chyba wytwór mojej wyobraźni jutro może zrobię...A robiłaś test?
Wczoraj zrobiłam niby taka bleeedziuska była ale to chyba wytwór mojej wyobraźni jutro może zrobię...
A może dopiero to zagniezdzenie?Nie wiem w takim razie co z tymi testami.
Dalej natomiast mam ten sluz lekko zabarwiony na rozowo, i nie jest to @
Jutro chyba.. Nie wiem czy jest sens. Ale nie mam siły na nic zaczęłam grabic liście to usiadłam bo nie chce mi się chyba bym zasnęła prędzej w tych liściach...Hahahah. Jak termin miesiączki minął to chyba nie jest za wcześnie na objawy. To kiedy planujesz test?