reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny, przed chwila zrobiłam ten test pink, nie chciało mi się jakoś bardzo siku i ten strumień nie był aż tak duży, ale nie mogłam się doczekać i zawsze przy robieniu testu miałam biel biel, a tu przebija się bladzioch. Zrobiłam zdjęcie, ale ciężko mi to uchwycić żeby było coś widać przy tym sztucznym świetle w łazience, a narzeczony jest w domu i nie chce przy nim w lepszym świetle robić zdjecia, jakby faktycznie coś tam było :)

Załączniki

• 6E17A244-48B4-48A6-BC65-65E3000AE5B5.jpeg
    6E17A244-48B4-48A6-BC65-65E3000AE5B5.jpeg
    286 KB · Wyświetleń: 130
Dziewczyny, przed chwila zrobiłam ten test pink, nie chciało mi się jakoś bardzo siku i ten strumień nie był aż tak duży, ale nie mogłam się doczekać i zawsze przy robieniu testu miałam biel biel, a tu przebija się bladzioch. Zrobiłam zdjęcie, ale ciężko mi to uchwycić żeby było coś widać przy tym sztucznym świetle w łazience, a narzeczony jest w domu i nie chce przy nim w lepszym świetle robić zdjecia, jakby faktycznie coś tam było :)
Ja widzę, nie taki blady [emoji7]

Cos tam widze kurcze ! ;)
Trzymam kciuki za wszystkie testujace ! Nie trzymajcie w niepewnosci :-D
My od wczoraj zaczelismy przytulanie na nowo hehe

reklama
Do góry