MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Czekamy dziewczyny testujcie [emoji8][emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę, nie taki blady [emoji7]Dziewczyny, przed chwila zrobiłam ten test pink, nie chciało mi się jakoś bardzo siku i ten strumień nie był aż tak duży, ale nie mogłam się doczekać i zawsze przy robieniu testu miałam biel biel, a tu przebija się bladzioch. Zrobiłam zdjęcie, ale ciężko mi to uchwycić żeby było coś widać przy tym sztucznym świetle w łazience, a narzeczony jest w domu i nie chce przy nim w lepszym świetle robić zdjecia, jakby faktycznie coś tam było
Ja dostałam skierowanie teraz od gina na hormony to już Ci wkleje. Te pierwsze (co ich dużo zaznaczone - kazał mi zrobić 7dc. A nastepne (co są dwa zaznaczone) ok.10 dni później.
Ewidentnie jest krecha! Po cichu gratuluję)Mam kolejne zdjęcie
No widać ale zazdroszczę tak pozytywnie mam nadzieję, że się udałoMam kolejne zdjęcie
Kiedy miałaś owu??Ewidentnie jest krecha! Po cichu gratuluję)
Cos tam widze kurcze !Dziewczyny, przed chwila zrobiłam ten test pink, nie chciało mi się jakoś bardzo siku i ten strumień nie był aż tak duży, ale nie mogłam się doczekać i zawsze przy robieniu testu miałam biel biel, a tu przebija się bladzioch. Zrobiłam zdjęcie, ale ciężko mi to uchwycić żeby było coś widać przy tym sztucznym świetle w łazience, a narzeczony jest w domu i nie chce przy nim w lepszym świetle robić zdjecia, jakby faktycznie coś tam było
No widać gołym okiem!!! PięknieMam kolejne zdjęcie