Freja
Zaciekawiona BB
10min po..Coś tam chyba jest. Ale to po wyschnięciu testu czy w przepisowym czasie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10min po..Coś tam chyba jest. Ale to po wyschnięciu testu czy w przepisowym czasie?
Jezu, teraz tylko czekać na tą betę. Test nie jest z porannego. Dziękuję Wam za otuchę i wsparcie!Ja tam widzę i to wcale nie muszę się jakoś mega przyglądać.
Jak tym bardziej nie z porannego to ja po cichu gratuluję Wierzę, że beta to potwierdziJezu, teraz tylko czekać na tą betę. Test nie jest z porannego. Dziękuję Wam za otuchę i wsparcie!
Sama nie wiem czy nazwać to plamieniami bo wkładka byla czysta, ten sluz sie pojawial przy wycieraniu w wc, ale tak dzisiaj go nie ma jak na razie.Dzisiaj u mnie jest 31dc przy cyklach 27-28dc, od wielu miesięcy nigdy się nie spóźniła. Jeśli coś jest na rzeczy to myślę, że beta rozwieje wątpliwości. Nigdy nie byłam na becie, nie było potrzeby. Zaraz się ubieram i idę, ale ręce mi się trzęsą. A jak u Ciebie? Plamienia ustały? Jak się czujesz?
Ja płacę 25 zł +3zl pobranieTak z ciekawości: ile u Was kosztuje beta?
To czekam na potwierdzenie betySama nie wiem czy nazwać to plamieniami bo wkładka byla czysta, ten sluz sie pojawial przy wycieraniu w wc, ale tak dzisiaj go nie ma jak na razie.
Ja płacę 25 zł +3zl pobranie
Bete odbioram koło 14 ale czuje że będzie dobrze, wczoraj miałam zalamke ale jesteście niezastąpione w podtrzymywaniu na duchu
Ja widzę!Wybaczcie, że tak Was katuje, ale chyba jednak coś tam widzę. Mam już oczopląs? Zobacz załącznik 1056344
Delikatnie się chyba coś przebijaWybaczcie, że tak Was katuje, ale chyba jednak coś tam widzę. Mam już oczopląs? Zobacz załącznik 1056344
Nie wytrzymałam i poszlam na betę wyniki jeszcze dziś ale trzeba stawić się po nie do laboratorium i nie wiem czy dam radę dzisiaj. Mimo, że dziś byłam w pracy pieszo to poszłam do lab, który jest w drugą stronę niż mój dom Ledwo wrocilam do chaty tak mnie ten spacer zmęczył a test, który rano coś tam pokazywał teraz jest absolutnie biały. Nic na nim nie widać, zero cienia ani nawet cienia cienia cienia ...To może jutro rano powtórz test? Ja bym tak zrobiła. Myślę, że skoro cokolwiek Ci wyszło to musi być coś na rzeczy, inaczej byłaby biel vizira.
Dziwna sprawa. Kurcze szkoda że nie dasz rady odebrać. Cały weekend czekanie to jakaś masakra.Nie wytrzymałam i poszlam na betę wyniki jeszcze dziś ale trzeba stawić się po nie do laboratorium i nie wiem czy dam radę dzisiaj. Mimo, że dziś byłam w pracy pieszo to poszłam do lab, który jest w drugą stronę niż mój dom Ledwo wrocilam do chaty tak mnie ten spacer zmęczył a test, który rano coś tam pokazywał teraz jest absolutnie biały. Nic na nim nie widać, zero cienia ani nawet cienia cienia cienia ...