Jak ja słyszałam że dziewczyny płacą po 30 pare czy 40zl, to mocno się zdziwiłam jak poszłam zrobić w luxmedzieMedicover Warszawa 50zł
LuxMed Warszawa 70zł
reklama
30 zł - KrakówTak z ciekawości: ile u Was kosztuje beta?
MalyGosc
Fanka BB :)
LuxMed korzysta z laboratorium Diagnostyka i o dziwo jak się idzie do Diagnostyki bezpośrednio jest taniej niż w luxmedzie. Paranoja.Jak ja słyszałam że dziewczyny płacą po 30 pare czy 40zl, to mocno się zdziwiłam jak poszłam zrobić w luxmedzie
Do luxmedu chodzę generalnie tylko po skierowania na badania, bo mam tam pakiet z pracy. Problem tylko w tym, że za specjalnie tych skierowań nie chcą wypisywać Ostatnio poprosiłam o badanie progesteronu i prolaktyny to lekarz mi odmówił tłumacząc, że nie badamy przecież niepłodności, a on musi się rozliczać z przepisanych badań na hormony. No i czasem są sceny dantejskie w kolejce do zabiegowego
W poprzedniej pracy mieliśmy Medicover i całkowicie inna sprawa, nikt nie robił problemu ze skierowaniami na badania.
Kolejny temat to ceny tego samego badania, w tej samej klinice, a w różnych miastach
HappyBabyMama
Freja trzymam kciuki za betę. Tez mam dzisiaj 33 dc i postanowiłam zrobić test. Nie wiem po jakiego grzyba. Na głowę mi siadło już całkiem. Oczywiście biel bielsza od najbielszej bieli. Nie wiem na co liczyłam. No nic podnoszę koronę i idę dalej ...
olaaa7
Trzymam kciukiDzisiaj u mnie jest 31dc przy cyklach 27-28dc, od wielu miesięcy nigdy się nie spóźniła. Jeśli coś jest na rzeczy to myślę, że beta rozwieje wątpliwości. Nigdy nie byłam na becie, nie było potrzeby. Zaraz się ubieram i idę, ale ręce mi się trzęsą. A jak u Ciebie? Plamienia ustały? Jak się czujesz?
Nie dziękujęTrzymam kciuki za jutrzejsze testowanie
U mnie 28zł plus 4,50 zł za pobranie.Tak z ciekawości: ile u Was kosztuje beta?
Nie dziękujęJa placilam w diagnostyce 42,50
@olaaa7 trzymam kciuki!
Kurcze szkoda, że musisz czekać cały weekend.Odbiór bety dopiero w poniedziałek w dodatku osobisty do godziny 17 (pracuje), koszt 50zł.
Zrobiłam, a co mi tam, ale jeśli @ ma przyjść to do poniedziałku zdąży.
Też korzystam z Lusmedu bo mam pakiet z pracy i jest dokładnie tak jak napisałaś, nic dodać nic ująćLuxMed korzysta z laboratorium Diagnostyka i o dziwo jak się idzie do Diagnostyki bezpośrednio jest taniej niż w luxmedzie. Paranoja.
Do luxmedu chodzę generalnie tylko po skierowania na badania, bo mam tam pakiet z pracy. Problem tylko w tym, że za specjalnie tych skierowań nie chcą wypisywać Ostatnio poprosiłam o badanie progesteronu i prolaktyny to lekarz mi odmówił tłumacząc, że nie badamy przecież niepłodności, a on musi się rozliczać z przepisanych badań na hormony. No i czasem są sceny dantejskie w kolejce do zabiegowego
W poprzedniej pracy mieliśmy Medicover i całkowicie inna sprawa, nikt nie robił problemu ze skierowaniami na badania.
Kolejny temat to ceny tego samego badania, w tej samej klinice, a w różnych miastach
martini87
A jakie długie masz cykle? Może spróbuj za kilka dni jak @ nie przyjdzie.. Na tym moim tescie teraz jest praktycznie nic nie widać a chciałam dziś pokazać go mężowi i oświadczyć, że może się udało a tak to sama nie wiem czy mu coś mowic najgorsze, że jutro mamy myć okna a jeśli coś by było na rzeczy to nie powinnam raczejFreja trzymam kciuki za betę. Tez mam dzisiaj 33 dc i postanowiłam zrobić test. Nie wiem po jakiego grzyba. Na głowę mi siadło już całkiem. Oczywiście biel bielsza od najbielszej bieli. Nie wiem na co liczyłam. No nic podnoszę koronę i idę dalej ...
reklama