reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

A ja mam jutro 25 dzień cyklu i się zastanawiam czy testować czy czekać te kilka dni jeszcze. Ostatni cykl miałam 26 dniowy a tak mam max 28 dniowe. A mnie bolą sutki i to strasznie i to by była nowość bo piersi mnie bolą zawsze ale tak jakby całe A sutki to ostatni raz podczas karmienia piersią.

reklama
Kurczę dziewczyny jak tak was czytam to tez już bym chciała testowac, a tu jeszcze min 10dni 🙈
@olaaa7 ja tez to traktuje jak rozrywkę 😂

Trzymam mocno kciuki za wasze bety, widząc te wasze testy czuje ze Wam się uda ✊🏼

A tak z innej beczki, macie tez tak ze w owulacje śluz ma dziwny, mocny zapach? Mąż mi mówi ze nie muszę chodzic na żaden monitoring bo on po zapachu jest mi w stanie wyznaczyć owulacje 😂

Ostatnia edycja:
A ja mam jutro 25 dzień cyklu i się zastanawiam czy testować czy czekać te kilka dni jeszcze. Ostatni cykl miałam 26 dniowy a tak mam max 28 dniowe. A mnie bolą sutki i to strasznie i to by była nowość bo piersi mnie bolą zawsze ale tak jakby całe A sutki to ostatni raz podczas karmienia piersią.
Ja bym oczywiście zatestowała :D [emoji85]

Kurczę dziewczyny jak tak was czytam to tez już bym chciała testowac, a tu jeszcze min 10dni 🙈
@olaaa7 ja tez to traktuje jak rozrywkę 😂

Trzymam mocno kciuki za wasze bety, widząc te wasze testy czuje ze Wam się uda ✊🏼

A tak z innej beczki, macie tez tak ze w owulacje śluz ma dziwny, mocny zapach? Mąż mi mówi ze nie muszę chodzic na żaden monitoring bo on po zapachu jest mi w stanie wyznaczyć owulacje 😂
Ja nie zauważyłam, chociaż może się na tym nie skupiałam :)

Jednorazowe plamienie. Dosłownie tyle co na łebku od szpilki. I dalej nic.
Jak mi zwykle @ przychodzi to bez żadnych ceregieli - po prostu jakby ktoś kurek odkręcił i leci.
A tym razem podchody takie.

reklama
No baa już nawet o tym nie pisałam bo uznałam, że to oczywiste :D Kurde stresuje się trochę przed jutrzejszym testowaniem [emoji16]
Hahaha :D W takim razie mocno trzymam kciuki! Ja już zaczynam się zastanawiać czy na dniach pojawi się plamienie... I chcę się powstrzymać przed testowaniem w nd, ale nie wiem jak mi to wyjdzie

Do góry