reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Wracając kupiłam dwa testy, no negatywne, bety pewnie nie ma nawet co odbierać.
Cóż, morał tej bajki: nigdy się nie nakręcaj.

Wydaje mi się, ze to takie trochę koło. Wszystkie tu jesteśmy głównie w celu dzielenia się swoimi wzlotami i porażkami w temacie starań. I to jest super! Naprawdę.
Ale jeśli któraś z nas mega się nastawia, mega się nakręca to automatycznie podświadomie działa to na nas wszystkie i pokusa do zrobienia testu jest po prostu nie do odparcia :) Czasem graniczy z logicznym podejściem do sprawy.
Tak jak u mnie dzisiaj. 24dc, 5 dni do @, a ja rano przed toaleta stwierdziłam, ze mozeeee coś wyjdzie [emoji57][emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
Wracając kupiłam dwa testy, no negatywne, bety pewnie nie ma nawet co odbierać.
Cóż, morał tej bajki: nigdy się nie nakręcaj.

Dodam tylko, ze przy pierwszej ciąży zrobiłam identycznie tak samo.
Jakos kilka dni przed spodziewana @ zrobiłam test, nic nie wyszło. A objawy typowo miałam na @. Bóle piersi, lekkie plamienie tuż po teście. No wiec oczywiście zrezygnowana. A później zrobiłam w dniu @ i wyszedł :) i to dwie mocne grube kreski.
Odkąd po poronieniu nie mam żadnych objawów na @, ani bolą piersi ani nie ma plamien, to już w ogóle straciłam punkt odniesienia.

A jakie długie masz cykle? Może spróbuj za kilka dni jak @ nie przyjdzie.. Na tym moim tescie teraz jest praktycznie nic nie widać a chciałam dziś pokazać go mężowi i oświadczyć, że może się udało a tak to sama nie wiem czy mu coś mowic 😒najgorsze, że jutro mamy myć okna a jeśli coś by było na rzeczy to nie powinnam raczej 😒
To może jutro rano powtórz test? Ja bym tak zrobiła. Myślę, że skoro cokolwiek Ci wyszło to musi być coś na rzeczy, inaczej byłaby biel vizira.

Wybaczcie, że tak Was katuje, ale chyba jednak coś tam widzę. Mam już oczopląs?
IMG_20191213_110438.jpg

reklama
Do góry