reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej. Ja czekam na nowy cykl, W tym nie mogę się starać ;)

Ja widziałam ostatnio testy ciążowe przy kasie w biedronce :eek:

Freja ja też widzę blady cień na samym końcu paska :) Może warto jednak zrobić betę :)

Nie wytrzymałam i poszlam na betę 😁 wyniki jeszcze dziś ale trzeba stawić się po nie do laboratorium i nie wiem czy dam radę dzisiaj. Mimo, że dziś byłam w pracy pieszo to poszłam do lab, który jest w drugą stronę niż mój dom 😂 Ledwo wrocilam do chaty tak mnie ten spacer zmęczył 😳 a test, który rano coś tam pokazywał teraz jest absolutnie biały. Nic na nim nie widać, zero cienia ani nawet cienia cienia cienia ...
Czyli czekamy razem na wyniki do poniedziałku 🥰
Hmm.. Dziwna sytuacja z tym testem, ten który zrobiłam rano teraz zrobił się jeszcze wyraźniejszy jak trochę odleżał. Myślę, że nie ma się co tym sugerować, beta rozwieje nasze wątpliwości, a na ten moment delektuje się myślą, że mogę być w ciąży, spróbuj, pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia! ❤️

Hej. Ja czekam na nowy cykl, W tym nie mogę się starać ;)

Ja widziałam ostatnio testy ciążowe przy kasie w biedronce :eek:

Freja ja też widzę blady cień na samym końcu paska :) Może warto jednak zrobić betę :)
Ja nigdy w biedronce nie widziałam.
W ogóle to kupiłam wczoraj jedyny który był w aptece test pink płytkowy i teraz myślę czy on pokaże wiarygodny wynik bo czytałam, że on jest średni. Co wy myślicie o tym teście?

Podziwiam Wasze nastawienie. U mnie nastrój już siadł. Jak nie muszę czekać, bo mam owulację nie z tego jajowodu co trzeba to znów beta jest na 0,1 i kicha. Przecie to można zwariować ;) I jaka tu adrenalina? Raczej policzek.

olaaa7
W tym tygodniu są i to za niecałą złotówkę hehe. Też się zdziwiłam, ze w biedronce. A co do testu to w sumie każdy może trochę przekłamać. Różne czułości a czasem i wadliwy się niestety trafi.

Ja nigdy w biedronce nie widziałam.
W ogóle to kupiłam wczoraj jedyny który był w aptece test pink płytkowy i teraz myślę czy on pokaże wiarygodny wynik bo czytałam, że on jest średni. Co wy myślicie o tym teście?

Kurczę dziewczyny jak tak was czytam to tez już bym chciała testowac, a tu jeszcze min 10dni 🙈
@olaaa7 ja tez to traktuje jak rozrywkę 😂

Trzymam mocno kciuki za wasze bety, widząc te wasze testy czuje ze Wam się uda ✊🏼

A tak z innej beczki, macie tez tak ze w owulacje śluz ma dziwny, mocny zapach? Mąż mi mówi ze nie muszę chodzic na żaden monitoring bo on po zapachu jest mi w stanie wyznaczyć owulacje 😂
Nie zauważyłam aby w owulację śluz miał inny zapach.

reklama
Do góry