annajak
Fanka BB :)
Ja widzę :-)Wybaczcie, że tak Was katuje, ale chyba jednak coś tam widzę. Mam już oczopląs? Zobacz załącznik 1056344
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę :-)Wybaczcie, że tak Was katuje, ale chyba jednak coś tam widzę. Mam już oczopląs? Zobacz załącznik 1056344
Czyli czekamy razem na wyniki do poniedziałkuNie wytrzymałam i poszlam na betę wyniki jeszcze dziś ale trzeba stawić się po nie do laboratorium i nie wiem czy dam radę dzisiaj. Mimo, że dziś byłam w pracy pieszo to poszłam do lab, który jest w drugą stronę niż mój dom Ledwo wrocilam do chaty tak mnie ten spacer zmęczył a test, który rano coś tam pokazywał teraz jest absolutnie biały. Nic na nim nie widać, zero cienia ani nawet cienia cienia cienia ...
Beta zrobiona, wyniki niesteyty w poniedziałek.Hej. Ja czekam na nowy cykl, W tym nie mogę się starać
Ja widziałam ostatnio testy ciążowe przy kasie w biedronce
Freja ja też widzę blady cień na samym końcu paska Może warto jednak zrobić betę
Ja nigdy w biedronce nie widziałam.Hej. Ja czekam na nowy cykl, W tym nie mogę się starać
Ja widziałam ostatnio testy ciążowe przy kasie w biedronce
Freja ja też widzę blady cień na samym końcu paska Może warto jednak zrobić betę
Ja nigdy w biedronce nie widziałam.
W ogóle to kupiłam wczoraj jedyny który był w aptece test pink płytkowy i teraz myślę czy on pokaże wiarygodny wynik bo czytałam, że on jest średni. Co wy myślicie o tym teście?
Jak nie dam rady dziś to mogę jutro odebrać bo mają otwarte.Dziwna sprawa. Kurcze szkoda że nie dasz rady odebrać. Cały weekend czekanie to jakaś masakra.
Nie zauważyłam aby w owulację śluz miał inny zapach.Kurczę dziewczyny jak tak was czytam to tez już bym chciała testowac, a tu jeszcze min 10dni
@olaaa7 ja tez to traktuje jak rozrywkę
Trzymam mocno kciuki za wasze bety, widząc te wasze testy czuje ze Wam się uda
A tak z innej beczki, macie tez tak ze w owulacje śluz ma dziwny, mocny zapach? Mąż mi mówi ze nie muszę chodzic na żaden monitoring bo on po zapachu jest mi w stanie wyznaczyć owulacje