reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie czerwcówek

reklama
Katka lepiej o 12 spoko tylko ktoś jeszcze będzie aby nie było smutno :) i jak najwięcej osób
Bo tak w prawdzie ja będę od Soboty ale teściowa ma imprezę i nie da rady sie wyrwać a w niedziele będzie luz :)
anula co z tobą ?????

Dziewczyny ja powinnam byc :) ale dziś Karol obudził się z furczącym nosem;( więc na bieżąco będę dawac Wam znac, eh mam nadzieję, że mu przejdzie ;(

Katka lepiej o 12 spoko tylko ktoś jeszcze będzie aby nie było smutno :) i jak najwięcej osób
Bo tak w prawdzie ja będę od Soboty ale teściowa ma imprezę i nie da rady sie wyrwać a w niedziele będzie luz :)
anula co z tobą ?????

Ja myslałam, że będą min. 4 osoby - Anula, Asia, Ty i ja...no zobaczymy jak to wyjdzie - pewnie do końca sytuacja będzie się klarować.

jak bym się zgubiła to dam znać którejś na tel dam znać nr z fb ja będę z dwoma chłopaczkami jednym małym z drugim większym męża nie biorę

[h=5]Restauracja Champion

Tu się spotkamy Menu na stronce. Miejsca sporo na wózki a i na spacerek jest gdzie iść
Pan powiedział, że będzie to jako impreza zorganizowana z menu do dogadania.
Także proszę piszcie, kto będzie i jaki termin mu pasuje (+ilość osób)

Pytałyśmy wstępnie o 17/10 (wolne) i o 18/10 (zajęte) ale może być też 21/10 - rzucajcie swoje propozycje i DO ZOBACZENIA

[/h]

Ja z kolei zarezerwowałam lokal Relaks w Jędrzejowie, ul. Parkowa 2. Będziemy miały do dyspozycji kawiarnię, bo na tej dużej sali po południu będzie impreza z okazji Dnia Nauczyciela. Termin: 11 października (piątek) ok. 11.00.

Dziewczyny chętne na spotkanie, napiszcie proszę, co chcecie, żeby tam było oprócz oczywiście kawy, herbaty i ciast :) Muszę jutro zadzwonić i wstępnie powiedzieć. Będziemy chciały jakiś obiadek, czy tylko sałatki i zimna płyta?

Czekam Kochane na odpowiedź i liczę, że będzie nas jak najwięcej :tak:

Bona myśle że bedziemy w porze obiadowej to obiadek jak najbardziej :tak: niech sie dziewczyny wypowiedzą ja jestem za obiadem
a i kto moze tam przybyć niech napisze ile osób bierze ze soba ja wezme starszaka bo bym musiała szybko wracać żeby na 15 być w domu jak wróci ze szkoły a tak to go zwolnię z lekcji ;-)także będziemy we dwoje bo Daria to obiadek ma swój ;-)

reklama
Do góry