reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie czerwcówek

Madzia starszaka też weź:)

Pewnie, że pojedziemy autostradą, jak rozłożymy paliwko i koszty przejazdu na 2 osoby to wcale dużo nie wyjdzie! :))

Mikoto kombinuj!

reklama
kochane reasumujac - piatek 27 wrzesien, godz ok 11 Karczma Pod Blachą Kraków :) Jakby ktos nie wiedzial jak tam trafic mozemy sie umowic w jakims konkretnym miejscu i pojechac tam razem korowodem :p Jeszcze raz prosze o potwierdzenie ilosci osob - w czwartek musze zadzwonic do karczmy :) tankujcie auta, pakujcie pampersy, przygotujcie aparaty, ja na Was czekam. Tel do mnie macie jak cos, a jak nie to piszcie - podam:) Piatku przybywaj :D

Misianka jak będziesz to też się chętnie z Tobą spotkam - myślę, że i inne mamy z Krakowa się z chęcią spotkają w kolejnym tygodniu. Ogólnie z forum poznałam Aśkę umawiajać się z nią dosłownie na dwa dni przed i ...poszłyśmy na wspólne zakupy zbrzuszkami jeszcze:) więc wiesz....nic straconego - ja myślę, że na jednym spotakniu się nie zakończy :) może nie wszystkie będą tak wielkie i w karczmi ale na kawkę z ciastkiem zawsze można sobie gdzieś usiąść :) Więc dziewczyny która kiedy do Krakowa zajedzie to niech da znać. A oczywiscie widzimy się wszyscy obowiązkowo za kilka miesięcy:D

dla mnie też ok, bo od naszej strony, to przed Krk jest :-)

Smile jak coś to jedziemy autostradą? niby 16zł w jedną stronę, ale pojedziemy 1h a nie ok 1,5h przez Olkusz?

Nie wiem od której strony jedziecie ale możecie wjechać przez Jaworzno i chyba dawno nie było Was w tych stronach bo bramka kosztuje 9pln czyli 18pln za 60 km:) przerabiam tą trasę raz w tygodniu więc kolejne spotkanie może być na śląsku :-D

Nie wiem od której strony jedziecie ale możecie wjechać przez Jaworzno i chyba dawno nie było Was w tych stronach bo bramka kosztuje 9pln czyli 18pln za 60 km:) przerabiam tą trasę raz w tygodniu więc kolejne spotkanie może być na śląsku :-D

Ta cena to masakra, ale jadąc z dziećmi jakoś trzeba zaoszczędzić na czasie :) Ja normalnie przez Olkusz jeżdżę :) A Ty jaką dokładnie trasę proponujesz, żeby być w Krk szybko i tanio :p ?

No to jest 30gr za kilometr :szok: koszmar. A i często tam jest tłoczno.

Ja jeżdżę "przez Jaworzno" tzn. jadąc od strony Katowic zjeżdżam na Mysłowice i bocznymi jadę sobie koło elektrowni (nie wjeżdżam tak naprawdę do Jaworzna). Jak wpiszesz Jaworzno-Kraków to zobaczysz gdzie wjeżdżam z powrotem na A4. Omijam tą bramkę bo zamiast 36 pln płacę połowę (jadąc w dwie strony a to już się robi kwota np. na obiad na mieście:). Nie zajmuje mi to zbyt wiele czasu i mi się opłaca.

W stronę Krakowa jest opcja zjechania na Krzeszowice i również ominięcia bramki ale tego manewru tym razem nie proponuję. Zbyt długi objazd.

Bardzo się cieszę, że się spotkamy.
Mam nadzieję, że do piątku się nic nie wydarzy.

Ostatnia edycja:
madzia pytałam Luki o dobra droge z Katowic do Krk i potwierdził ze ta przez Olkusz wyjdzie taniej. My jak jechaliśmy kiedys do Chorzowskiego Zoo, to tamtedy jechalismy ok 1,15h, a rano jeszcze korków byc nie powinno, one w piatki zaczynaja sie ok 14 :p

Dziewczynki kochane to kto bedzie ? prosze potwierdzajcie mi ilosc osob :)

reklama
Madzia myślę, że spróbujemy tak jechać. Navi w tel mam więc nas poprowadzi, a w piątek rano faktycznie nie powinno być zbyt tłoczno!

Do góry