reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

Witam.
Mój bobasek ma skończone 6 miesięcy i waży ponad 9 kg.
Dodam, że karmiony jest piersią i ma spory apetyt.
Teraz już mniej przybiera na wadzę bo się już więcej rusza.
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Oskar może i mały, ale za to jaki śliczny!

Bruno na ostatnim ważeniu (2 tyg. temu) miał 7800 a wzrost 69,5. Też nie olbrzym, jak na skończone 6 miesięcy.

Mój Tomek gdy mial 5 tygodni i 5 dni wazył 4520 a wzrost 58cm. Choc co do wzrostu to sie nie zgadzam bo jest bardzo długi a jak sie urodził to miał 57cm, a teraz jest duzo dłuższy.

reklama
Mój Marcelek waży troch ponad 13 kg i mierzy 86 cm. ma 12 miesiecy i 3 tygodnie ;D
zdjcie3171ri.jpg

Do góry