reklama
Jejku przykro mi się robi, że nas opuszczają dziewczyny. A ja tu już zimę, wiosnę, do lata niedługoTo jest po części Wasze (forumowe) dziecko ❤
Mam nadzieję, że już będzie dobrze.
Pozbieralam sie po stracie, dostałam mega wsparcie i kopalnie wiedzy. Dziękuję Wam będzie mi Was brakować. Póki co nie czuje się żeby przejść na wątek mamusiowy...
Będę Was podglądać na wątkach ciążowych
Jula19
Fanka BB :)
ja Was chyba teżJejku przykro mi się robi, że nas opuszczają dziewczyny. A ja tu już zimę, wiosnę, do lata niedługo
Będę Was podglądać na wątkach ciążowych
Mmiiaa
No tak to lepiej posiedzieć w domku na spokojnie, oby wszystko było dobrzeMam stwierdzoną trombofilię, więc żeby dmuchać na zimne mam iść od razu... zostałam obstawiona lekami (końskimi dawkami ). Na USG na ten moment jest tak jak powinno, endometrium grubiutkie, także teraz pozostaje czekać
Mythopoeia
Oczywiście, że zrobiłam dzisiaj rano test I oczywiście, że biel absolutna (chyba 4 dpo). Tak trochę zaczynam powątpiewać, czy to faktycznie była owulacja. Niby wyszedł test owu (wychodziła ciemna kreska od czwartku rano do piątku rano, najmocniejsza czwartek wieczorem) a wcześniej i później jak z ciekawości robiłam, to tej kreski prawie w ogóle nie widać. Ale z jednych objawów owulacji to ze dwa razy zobaczyłam sluz płodny. I tyle. Dzisiaj widziałam trochę lepkiego, bialawego śluzu, więc jakby też pasowało, że po owulacji. Ale kurde, że tak wcześnie była.... jakoś ciężko mi w to uwierzyć. W ogóle jakoś mało mam tego śluzu w cyklu, nie wiem czy to prawidłowo (pewnie nie). Kiedyś potrafiłam mieć całą mokrą wkładkę a teraz pustynia.
Matylda.<3
przybijam piątkę. Dzisiaj 7dpo i tez test robiłam. Boże jaka ja jestem durna. Sto razy sobie powtarzam by tego nie robić i ciagle to samo.Oczywiście, że zrobiłam dzisiaj rano test I oczywiście, że biel absolutna (chyba 4 dpo). Tak trochę zaczynam powątpiewać, czy to faktycznie była owulacja. Niby wyszedł test owu (wychodziła ciemna kreska od czwartku rano do piątku rano, najmocniejsza czwartek wieczorem) a wcześniej i później jak z ciekawości robiłam, to tej kreski prawie w ogóle nie widać. Ale z jednych objawów owulacji to ze dwa razy zobaczyłam sluz płodny. I tyle. Dzisiaj widziałam trochę lepkiego, bialawego śluzu, więc jakby też pasowało, że po owulacji. Ale kurde, że tak wcześnie była.... jakoś ciężko mi w to uwierzyć. W ogóle jakoś mało mam tego śluzu w cyklu, nie wiem czy to prawidłowo (pewnie nie). Kiedyś potrafiłam mieć całą mokrą wkładkę a teraz pustynia.
reklama