reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Jestem oszołomiona. Doradźcie czy mam to jeszcze dalej sprawdzać.
W czwartek mam się pokazać u gina, ale nie wiem czy iść czy za wcześnie?

Nie uwierzycie, od środy idę na zwolnienie 😮😱😱. Moja gin powiedziała, że zwolnienie kategorycznie 🙈.
ja teraz jak byłam po receptę na heparyne to gin na podstawie tak naprawdę testu bo na pierwszą bete czekalam do wieczora, zapytał czy chce zwolnienie. Powiedziałam że nie. I tak sobie umyśliłam że jakby wszystko było oczywiście dobrze to od lipca bym poszła. Ale Ty teraz dajesz do myślenia. Mam pracę biurowa więc tak naprawdę 8 godz soedze na D.

To jest po części Wasze (forumowe) dziecko ❤
Mam nadzieję, że już będzie dobrze.
Pozbieralam sie po stracie, dostałam mega wsparcie i kopalnie wiedzy. Dziękuję Wam 😗 będzie mi Was brakować. Póki co nie czuje się żeby przejść na wątek mamusiowy...

Jestem oszołomiona. Doradźcie czy mam to jeszcze dalej sprawdzać.
W czwartek mam się pokazać u gina, ale nie wiem czy iść czy za wcześnie?
jeśli idziesz w czwartek do ginekologa, to bety bym już nie robiła. Natomiast, jeżeli jej wynik cię w jakiś sposób uspokoi to zrób, dla świetego spokoju. Na wizycie pewnie będzie już widoczny pęcherzyk, na resztę jeszcze trochę czasu potrzeba :)

No i gratulacje! Zaciskam kciuki! ❤️❤️❤️

No u mnie też praca biurowa, ale hybrydowa, i mimo wszystko kazała mi iść na zwolnienie... póki co dała mi do kolejnej wizyty (a idę w poniedziałek), więc jak wszystko będzie dobrze to pewnie będzie przedłużać :)
ja teraz jak byłam po receptę na heparyne to gin na podstawie tak naprawdę testu bo na pierwszą bete czekalam do wieczora, zapytał czy chce zwolnienie. Powiedziałam że nie. I tak sobie umyśliłam że jakby wszystko było oczywiście dobrze to od lipca bym poszła. Ale Ty teraz dajesz do myślenia. Mam pracę biurowa więc tak naprawdę 8 godz soedze na D.

jeśli idziesz w czwartek do ginekologa, to bety bym już nie robiła. Natomiast, jeżeli jej wynik cię w jakiś sposób uspokoi to zrób, dla świetego spokoju. Na wizycie pewnie będzie już widoczny pęcherzyk, na resztę jeszcze trochę czasu potrzeba :)

No i gratulacje! Zaciskam kciuki! ❤️❤️❤️
Będę robić w środę mocz bo dzisiaj zapomniałam to moze przy okazji.

reklama
Hej ja skończyłam brać aromek dzisiaj zaczęłam brać steryd i ACC facet wraca także weekend ma być owocny jak się uda to potwierdzi teorie immunologii a jak nie to w czerwcu wizyta w Warszawie u immunologa i niech on coś wymyśli😉

Do góry