reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Ja się wkręciłam w te moją wróżkę ostro xD i trzymam się tego że jesienią mam być na ciążowym L4
Choć podobno też czeka mnie rozwód w maju xD
Ja w sumie nadal czekam na spełnienie się niektórych takich... Z 3 różnych źródeł wywróżono mi dwójkę dzieci po czterdziestce. No to na razie nie wiem...

reklama
Ja też byłam u wróżki przed ślubem i mi mówiła że dwa lata po ślubie przyjdzie dziewczyna do mnie z informacja że jest kochanka mojego męża. Serio czekałam dwa lata po ślubie ale nikt nie przyszedł 🤣 Później mówiła że będziemy mieć dwoje dzieci i będą to córeczki a jak się zdecydujemy to będzie trzecie na które długo będziemy czekać i będzie to syn. Niestety też się nie sprawdziło bo mam już dwoje dzieci córkę i synka. A i mieliśmy mieszkać w Krakowie w zielonym domu a mieszkamy daleko od Krakowa i w białym domu 🤣

Nieee to było odnośnie stałego związku xD

Ogólnie ja jestem mega zodiakarą ale zazwyczaj brałam takie rzeczy na chłodno bo mi się to w ogóle nie sprawdzało, a u tej typiarki mam ostatnio tak, że słucham myślę k*rwa ale *****, nic takiego nie ma szans się wydarzyć. A potem szok ... bo się wydarzają takie rzeczy jakie mi się dosłownie nie mieszczą w głowie :D

No i lubię mieć nadzieję ;)
Ja też byłam u wróżki przed ślubem i mi mówiła że dwa lata po ślubie przyjdzie dziewczyna do mnie z informacja że jest kochanka mojego męża. Serio czekałam dwa lata po ślubie ale nikt nie przyszedł 🤣 Później mówiła że będziemy mieć dwoje dzieci i będą to córeczki a jak się zdecydujemy to będzie trzecie na które długo będziemy czekać i będzie to syn. Niestety też się nie sprawdziło bo mam już dwoje dzieci córkę i synka. A i mieliśmy mieszkać w Krakowie w zielonym domu a mieszkamy daleko od Krakowa i w białym domu 🤣
Mnie raz dorwała Cyganka. Powiedziała mi, ze jestem przed ważnym egzaminem i go zdam.

Akurat byłam i zdałam :D

reklama
Do góry