MamaR
Fanka BB :)
Gratulacje! Piękne przyrosty ♥Mam wyniki.
05.05 - 75,20 mIU/ml
07.05 - 289,00
09.05 - 780,00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Piękne przyrosty ♥Mam wyniki.
05.05 - 75,20 mIU/ml
07.05 - 289,00
09.05 - 780,00
ja teraz jak byłam po receptę na heparyne to gin na podstawie tak naprawdę testu bo na pierwszą bete czekalam do wieczora, zapytał czy chce zwolnienie. Powiedziałam że nie. I tak sobie umyśliłam że jakby wszystko było oczywiście dobrze to od lipca bym poszła. Ale Ty teraz dajesz do myślenia. Mam pracę biurowa więc tak naprawdę 8 godz soedze na D.Nie uwierzycie, od środy idę na zwolnienie . Moja gin powiedziała, że zwolnienie kategorycznie .
jeśli idziesz w czwartek do ginekologa, to bety bym już nie robiła. Natomiast, jeżeli jej wynik cię w jakiś sposób uspokoi to zrób, dla świetego spokoju. Na wizycie pewnie będzie już widoczny pęcherzyk, na resztę jeszcze trochę czasu potrzebaJestem oszołomiona. Doradźcie czy mam to jeszcze dalej sprawdzać.
W czwartek mam się pokazać u gina, ale nie wiem czy iść czy za wcześnie?
ja teraz jak byłam po receptę na heparyne to gin na podstawie tak naprawdę testu bo na pierwszą bete czekalam do wieczora, zapytał czy chce zwolnienie. Powiedziałam że nie. I tak sobie umyśliłam że jakby wszystko było oczywiście dobrze to od lipca bym poszła. Ale Ty teraz dajesz do myślenia. Mam pracę biurowa więc tak naprawdę 8 godz soedze na D.
Będę robić w środę mocz bo dzisiaj zapomniałam to moze przy okazji.jeśli idziesz w czwartek do ginekologa, to bety bym już nie robiła. Natomiast, jeżeli jej wynik cię w jakiś sposób uspokoi to zrób, dla świetego spokoju. Na wizycie pewnie będzie już widoczny pęcherzyk, na resztę jeszcze trochę czasu potrzeba
No i gratulacje! Zaciskam kciuki!
Dbaj o Was kochanaMam stwierdzoną trombofilię, więc żeby dmuchać na zimne mam iść od razu... zostałam obstawiona lekami (końskimi dawkami ). Na USG na ten moment jest tak jak powinno, endometrium grubiutkie, także teraz pozostaje czekać
Wspaniałe! Gratuluję!Mam wyniki.
05.05 - 75,20 mIU/ml
07.05 - 289,00
09.05 - 780,00