reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Jestem oszołomiona. Doradźcie czy mam to jeszcze dalej sprawdzać.
W czwartek mam się pokazać u gina, ale nie wiem czy iść czy za wcześnie?

Nie uwierzycie, od środy idę na zwolnienie 😮😱😱. Moja gin powiedziała, że zwolnienie kategorycznie 🙈.
ja teraz jak byłam po receptę na heparyne to gin na podstawie tak naprawdę testu bo na pierwszą bete czekalam do wieczora, zapytał czy chce zwolnienie. Powiedziałam że nie. I tak sobie umyśliłam że jakby wszystko było oczywiście dobrze to od lipca bym poszła. Ale Ty teraz dajesz do myślenia. Mam pracę biurowa więc tak naprawdę 8 godz soedze na D.

To jest po części Wasze (forumowe) dziecko ❤
Mam nadzieję, że już będzie dobrze.
Pozbieralam sie po stracie, dostałam mega wsparcie i kopalnie wiedzy. Dziękuję Wam 😗 będzie mi Was brakować. Póki co nie czuje się żeby przejść na wątek mamusiowy...

Jestem oszołomiona. Doradźcie czy mam to jeszcze dalej sprawdzać.
W czwartek mam się pokazać u gina, ale nie wiem czy iść czy za wcześnie?
jeśli idziesz w czwartek do ginekologa, to bety bym już nie robiła. Natomiast, jeżeli jej wynik cię w jakiś sposób uspokoi to zrób, dla świetego spokoju. Na wizycie pewnie będzie już widoczny pęcherzyk, na resztę jeszcze trochę czasu potrzeba :)

No i gratulacje! Zaciskam kciuki! ❤️❤️❤️

No u mnie też praca biurowa, ale hybrydowa, i mimo wszystko kazała mi iść na zwolnienie... póki co dała mi do kolejnej wizyty (a idę w poniedziałek), więc jak wszystko będzie dobrze to pewnie będzie przedłużać :)
ja teraz jak byłam po receptę na heparyne to gin na podstawie tak naprawdę testu bo na pierwszą bete czekalam do wieczora, zapytał czy chce zwolnienie. Powiedziałam że nie. I tak sobie umyśliłam że jakby wszystko było oczywiście dobrze to od lipca bym poszła. Ale Ty teraz dajesz do myślenia. Mam pracę biurowa więc tak naprawdę 8 godz soedze na D.

jeśli idziesz w czwartek do ginekologa, to bety bym już nie robiła. Natomiast, jeżeli jej wynik cię w jakiś sposób uspokoi to zrób, dla świetego spokoju. Na wizycie pewnie będzie już widoczny pęcherzyk, na resztę jeszcze trochę czasu potrzeba :)

No i gratulacje! Zaciskam kciuki! ❤️❤️❤️
Będę robić w środę mocz bo dzisiaj zapomniałam to moze przy okazji.

reklama
Hej ja skończyłam brać aromek dzisiaj zaczęłam brać steryd i ACC facet wraca także weekend ma być owocny jak się uda to potwierdzi teorie immunologii a jak nie to w czerwcu wizyta w Warszawie u immunologa i niech on coś wymyśli😉

Do góry