Moonstone
Moderator
Ej tez chcę a nie mam tiktokaBawiłam się nimi ze 3 razy... za każdym razem jedna kreska !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej tez chcę a nie mam tiktokaBawiłam się nimi ze 3 razy... za każdym razem jedna kreska !!!
Naprawdę? No może przed teściami np.bym się wstydziła... albo oni bardziej ;-) Ale np. gdy są u nas znajomi, to na pewno mogą zauważyć coś z dziedziny starań/niepłodności. A gdy wyrzucam różne opakowania do kosza, to sąsiedzi mogliby odtworzyć całą moją drogę co miesiąc: stymulacja-owulacja-testy.. Albo: testy owulacyjne - ciążowe... butelka po winieJa też się wstydzę wyrzucać, zwłaszcza że nie mieszkamy sami, dlatego je wywożę na miasto
To było na Insta chyba...Ej tez chcę a nie mam tiktoka
U nas gorzej niż z teściami do tego nikomu póki co nie mówię o staraniach bo nie chce pozniej pytań. Butelki po winie też już wstyd wynosićNaprawdę? No może przed teściami np.bym się wstydziła... albo oni bardziej ;-) Ale np. gdy są u nas znajomi, to na pewno mogą zauważyć coś z dziedziny starań/niepłodności. A gdy wyrzucam różne opakowania do kosza, to sąsiedzi mogliby odtworzyć całą moją drogę co miesiąc: stymulacja-owulacja-testy.. Albo: testy owulacyjne - ciążowe... butelka po winie
CzekamyPojawiły się już na stronie badania wiec może dziś będą wcześniej wyniki...oby
Wcześniej jak wpisałam kody nie bylo nic
Właśnie postawiłam internetowo randomowego tarota. Nie wierzę w karty ale … XD
Może chodziło o rozwod kogoś bliskiego.Ja się wkręciłam w te moją wróżkę ostro xD i trzymam się tego że jesienią mam być na ciążowym L4
Choć podobno też czeka mnie rozwód w maju xD
Może chodziło o rozwod kogoś bliskiego.