reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Służba zdrowia - historie

Dochodzę do przekonania że w pewnym momencie to się nie myśli o zwiększaniu czy zmniejszaniu tylko żeby kształt i jędrność wróciły 😁
Pierwsza ciąża powiększyła mi mój biust z b na c i bardzo mi to pasowało. W drugiej już mi rozmiar się robił za duży, kręciłam nosem, za to kilka tygodni po porodzie cycek się zrobił pusty i totalnie zmalał. Nie raz się śmieje do swojego faceta ze mi nasza córa cycki odebrała 😂
Teraz 3 ciąża i w obecnej chwili (12 tydzień) mam idealny rozmiar i kształt
Nakazuję im takimi zostać już na zawsze, ale czy się te cholerny posłuchają

reklama
Padłam 😂 a tak poważnie, to pomniejszenie jest chyba mało popularne. Większość operacji biustu to raczej sylikon. Znam osobiście kilka po powiększeniu, a żadnej, która bo chociażby pomyślała o zmniejszeniu.

Chociaż wierzę, że powyżej pewnego rozmiaru to już nie jest fajne. Od mojej siostry laktator kupował facet i opowiadał jej, że żona ma tak gigantyczny biust, że nie jest w stanie sama dziecka przystawić.
No wlansie ja po porodzie jak przyszła cdl to popatrzyła na mój biust i choć próbowała pomoc mi przystawić to w żaden sposób nie szło. W domu przy pierwszej wizycie położnej, jak go zobaczyła to powiedziała, żebym dała sobie czas koło miesiąca aż mi trochę 'sflaczeje' i wtedy próbowała kp. Także, mam z czym walczyć.

Z zabawnych historii, bo nauczyłam się śmiać z moich cyców,... To mąż chciał być mega romantyczny i kupił mi bieliznę Victoria Secret. Przepiękny komplet z majteczkami. Tylko stanik miał mega ogromne poduszki. Po nałożeniu go, moje piersi sięgały mi prawie brody 🤣🤣🤣

Nie wiem nic o podciągnięciu, ale chętnie się dowiem. Tylko ciągną czy też prostują? Bo moje wiszą i patrzą na boki 🥴
Wszystko robią 🤣🤣 jak zapłacisz to i trzeci cycek ci dorobią 😁

Powiem wam, że miałam w gimnazjum babkę z angla i wszyscy się śmiali, że ma cycki jak uszy jamnika. Ja też się z tego śmiałam, ale to był śmiech przez łzy, bo wiedzialam, że też będzie mnie to czekało 🤣🤣
Chociaż liczę, że będę miała kjak moja mama , po trzech latach cycusiowania mnie ma B/małe C

Dochodzę do przekonania że w pewnym momencie to się nie myśli o zwiększaniu czy zmniejszaniu tylko żeby kształt i jędrność wróciły 😁
Pierwsza ciąża powiększyła mi mój biust z b na c i bardzo mi to pasowało. W drugiej już mi rozmiar się robił za duży, kręciłam nosem, za to kilka tygodni po porodzie cycek się zrobił pusty i totalnie zmalał. Nie raz się śmieje do swojego faceta ze mi nasza córa cycki odebrała 😂
U mnie jakby z połowę ucięło i trochę podwiązali to byłabym zadowolona 😁😁😁

A jeszcze lepiej, że nam nie rozwalili ciała przy porodzie :D Jak poroniłam to leżałam na sali z babką w wieku mojej mamy, której mieli wyciąć wszystko w środku, jajniki, macicę, no wszystko, bo jej wypadało po trzech porodach. I zostawić tak, żeby mogła się tylko wysikać. Kto to wymyślił? PAN profesor. Na szczęście przed operacją na zmianie zjawiła się jakaś młoda babka, ale jednak z pozycją i powiedziała, że nie, porobią jej tam w jamie brzusznej tak, żeby nie wypadało, a do tego plastykę pochwy.

Pewnie, jak facet i to stary profesor to jemu wszystko jedno, okaleczyć 60latkę i tyle. Co ma stara baba do podobania się mężowi i seksu? Stara baba nikogo nie interesuje przecież. Bardzo smutne i bardzo przykre.

W kwestii moich cycków, to mi się wydają obleśne, a mój stary jakiś zboczony chyba, bo on lubi takie klapiące zwisy. Jemu się podobają. Bądź mądra...

M
Jak poroniłam to leżałam na sali z babką w wieku mojej mamy, której mieli wyciąć wszystko w środku, jajniki, macicę, no wszystko, bo jej wypadało po trzech porodach.
Moja babcia tak ma ;/ urodziła trójkę dzieci ok 5 kg, jedno podobno udusiło się w kanale rodnym, ale nie wiem na ile to prawda, bo babcia ma prawie 90 lat i czasem nie ogarnia świata 🤣

reklama
Powiem wam dziewczyny, że trzeba mieć wyjątkowego pecha żeby mieć planowana CC, a mieć problemy z pochwa jak po porodzie naturalnym🤣🤣🤣 muszę iść do gina w końcu.

Do góry