reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Służba zdrowia - historie

reklama
Dziewczynki a ja myślę, że przecież dalej sobie możemy tu pobiadolic 🤣🤣🤣 ja nie oczekuje rad, tylko wysłuchania mnie :) może wrócimy do tematu moich cycków to się śmiesznie zrobi (Ino nie mi 🤣🤣🙈🙈) a tak na poważnie odnośnie cycków, to rozważam operacje pomniejszenia za jakiś czas. Któraś może orientuje się w tym temacie?

Dziewczynki a ja myślę, że przecież dalej sobie możemy tu pobiadolic 🤣🤣🤣 ja nie oczekuje rad, tylko wysłuchania mnie :) może wrócimy do tematu moich cycków to się śmiesznie zrobi (Ino nie mi 🤣🤣🙈🙈) a tak na poważnie odnośnie cycków, to rozważam operacje pomniejszenia za jakiś czas. Któraś może orientuje się w tym temacie?
Ja niestety nie. Interesowałam się jakiś czas temu tylko "podciągnięciem". Kazałam mężowi już kasę zbierać 🤣

Mi żeby podciągnąć to najpierw muszą połowę skrócić 🤣🤣🤣
Padłam 😂 a tak poważnie, to pomniejszenie jest chyba mało popularne. Większość operacji biustu to raczej sylikon. Znam osobiście kilka po powiększeniu, a żadnej, która bo chociażby pomyślała o zmniejszeniu.

Chociaż wierzę, że powyżej pewnego rozmiaru to już nie jest fajne. Od mojej siostry laktator kupował facet i opowiadał jej, że żona ma tak gigantyczny biust, że nie jest w stanie sama dziecka przystawić.

Ja się mniej więcej orientuje. To jest w standardzie większości klinik, można nawet na NFZ, ale trzeba mieć opinie dwóch specjalistów, właśnie w ten sposób chce zmniejszyć. Będę brała opinie od ortopedy i psychiatry.

Ja się mniej więcej orientuje. To jest w standardzie większości klinik, można nawet na NFZ, ale trzeba mieć opinie dwóch specjalistów, właśnie w ten sposób chce zmniejszyć. Będę brała opinie od ortopedy i psychiatry.
Moge zapytać jaki masz rozmiar?

reklama
No to dajemy tutaj, a jak znowu będzie to co było wczoraj to się chowamy z naszym kółkiem :D

Nie wiem nic o podciągnięciu, ale chętnie się dowiem. Tylko ciągną czy też prostują? Bo moje wiszą i patrzą na boki 🥴

Do góry