Ja chętnieTo skoro pewne rzeczy zostały wyjaśnione ja rzucam propozycję założenia grupy dla pokrzywdzonych przez ochronę zdrowia. Są chętni, jest sens?
Bedzie gdzie pobiadolic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chętnieTo skoro pewne rzeczy zostały wyjaśnione ja rzucam propozycję założenia grupy dla pokrzywdzonych przez ochronę zdrowia. Są chętni, jest sens?
Tylko szkoda, że praktycznie żadna dziewczyna się nie udziela, po tej dyskusji.A może my po prostu czujemy pewna wspólnotę, bo wiem, że nie jestem w tym sama
Ja również.To skoro pewne rzeczy zostały wyjaśnione ja rzucam propozycję założenia grupy dla pokrzywdzonych przez ochronę zdrowia. Są chętni, jest sens?
Ja niestety nie. Interesowałam się jakiś czas temu tylko "podciągnięciem". Kazałam mężowi już kasę zbieraćDziewczynki a ja myślę, że przecież dalej sobie możemy tu pobiadolic ja nie oczekuje rad, tylko wysłuchania mnie może wrócimy do tematu moich cycków to się śmiesznie zrobi (Ino nie mi ) a tak na poważnie odnośnie cycków, to rozważam operacje pomniejszenia za jakiś czas. Któraś może orientuje się w tym temacie?
Mi żeby podciągnąć to najpierw muszą połowę skrócićJa niestety nie. Interesowałam się jakiś czas temu tylko "podciągnięciem". Kazałam mężowi już kasę zbierać
Padłam a tak poważnie, to pomniejszenie jest chyba mało popularne. Większość operacji biustu to raczej sylikon. Znam osobiście kilka po powiększeniu, a żadnej, która bo chociażby pomyślała o zmniejszeniu.Mi żeby podciągnąć to najpierw muszą połowę skrócić
Ja się mniej więcej orientuje. To jest w standardzie większości klinik, można nawet na NFZ, ale trzeba mieć opinie dwóch specjalistów, właśnie w ten sposób chce zmniejszyć. Będę brała opinie od ortopedy i psychiatry.Dziewczynki a ja myślę, że przecież dalej sobie możemy tu pobiadolic ja nie oczekuje rad, tylko wysłuchania mnie może wrócimy do tematu moich cycków to się śmiesznie zrobi (Ino nie mi ) a tak na poważnie odnośnie cycków, to rozważam operacje pomniejszenia za jakiś czas. Któraś może orientuje się w tym temacie?
Moge zapytać jaki masz rozmiar?Ja się mniej więcej orientuje. To jest w standardzie większości klinik, można nawet na NFZ, ale trzeba mieć opinie dwóch specjalistów, właśnie w ten sposób chce zmniejszyć. Będę brała opinie od ortopedy i psychiatry.
Obecnie 75 J.Moge zapytać jaki masz rozmiar?
No to dajemy tutaj, a jak znowu będzie to co było wczoraj to się chowamy z naszym kółkiemDziewczynki a ja myślę, że przecież dalej sobie możemy tu pobiadolic ja nie oczekuje rad, tylko wysłuchania mnie może wrócimy do tematu moich cycków to się śmiesznie zrobi (Ino nie mi ) a tak na poważnie odnośnie cycków, to rozważam operacje pomniejszenia za jakiś czas. Któraś może orientuje się w tym temacie?