reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Służba zdrowia - historie

reklama
Dziewczynki a ja myślę, że przecież dalej sobie możemy tu pobiadolic 🤣🤣🤣 ja nie oczekuje rad, tylko wysłuchania mnie :) może wrócimy do tematu moich cycków to się śmiesznie zrobi (Ino nie mi 🤣🤣🙈🙈) a tak na poważnie odnośnie cycków, to rozważam operacje pomniejszenia za jakiś czas. Któraś może orientuje się w tym temacie?

Dziewczynki a ja myślę, że przecież dalej sobie możemy tu pobiadolic 🤣🤣🤣 ja nie oczekuje rad, tylko wysłuchania mnie :) może wrócimy do tematu moich cycków to się śmiesznie zrobi (Ino nie mi 🤣🤣🙈🙈) a tak na poważnie odnośnie cycków, to rozważam operacje pomniejszenia za jakiś czas. Któraś może orientuje się w tym temacie?
Ja niestety nie. Interesowałam się jakiś czas temu tylko "podciągnięciem". Kazałam mężowi już kasę zbierać 🤣

Mi żeby podciągnąć to najpierw muszą połowę skrócić 🤣🤣🤣
Padłam 😂 a tak poważnie, to pomniejszenie jest chyba mało popularne. Większość operacji biustu to raczej sylikon. Znam osobiście kilka po powiększeniu, a żadnej, która bo chociażby pomyślała o zmniejszeniu.

Chociaż wierzę, że powyżej pewnego rozmiaru to już nie jest fajne. Od mojej siostry laktator kupował facet i opowiadał jej, że żona ma tak gigantyczny biust, że nie jest w stanie sama dziecka przystawić.

Ja się mniej więcej orientuje. To jest w standardzie większości klinik, można nawet na NFZ, ale trzeba mieć opinie dwóch specjalistów, właśnie w ten sposób chce zmniejszyć. Będę brała opinie od ortopedy i psychiatry.

Ja się mniej więcej orientuje. To jest w standardzie większości klinik, można nawet na NFZ, ale trzeba mieć opinie dwóch specjalistów, właśnie w ten sposób chce zmniejszyć. Będę brała opinie od ortopedy i psychiatry.
Moge zapytać jaki masz rozmiar?

reklama
No to dajemy tutaj, a jak znowu będzie to co było wczoraj to się chowamy z naszym kółkiem :D

Nie wiem nic o podciągnięciu, ale chętnie się dowiem. Tylko ciągną czy też prostują? Bo moje wiszą i patrzą na boki 🥴

Do góry