reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Hej hej widze ze watek ruszyl troszke i to akurat jak mnie nie bylo bo mi modem padl. ale juz jestem z powrotem. Ja teraz na macierzynskim a wkrotce na wychowawczym, od wrzesnia Ania do szkoly, Krzys do przedszkola i tylko z Maciusiem bede zostawac to bede do Was czesciej zagladac.
Narazie pozdrawiam i ide jedzonko dla meza szykowac, bo dzis przyjezdza:tak::-) Do poniedzialku

PS Sylwia75 z malopolski to dokladnie skad?

reklama
ech... ja pomimo pracy tez bede przeciez niemal codziennie :-p:-p:-p Zadna praca nie jest wazniejsza niz BB :-D

ja pracuje tylk odlatego ze mam fajnia nianie dla Jasia, bo mama moja jest na drugim koncu Polski, a tesciowej bym dziecka nie powierzyla :baffled:

hej wam

myszka zdrowka dla jasia

Becia Sylwia a mnie nie pominiecia,,ja tez od wrzesnia bede klikac,,tlyko ja od okolo 8:30,,bo tak synka do peckola bede prowadzila po 8,,to bede na BB....

zuzkus to tez bedzie ciebie wiecej superr...

Moj tez beicu ebdzie od 20 wrzesnia...do 3 października...

Cześć

Ewcia wybacz kochana- czyli w trójkę będziemy klikać;-)

Mysz fajnie że masz fajną nianię dla Jasia. Szkoda że masz daleko mamę;-)

miłego dnia

Witam Słomianki:))))
Ewcia im nas wiecej tym przyjemniej;-)
Beatka..widze nowy suwaczek;).. co odlicza dni do mężusiowego powrotu:)))
Buziaki i milej niedzieli wszystkim.

Ostatnia edycja:
Witam słomianki

Sylwia różnie to bywa, mąż raz jest zimą a raz latem- to zależy.....;-)
Sylwia my już od wtorku od rana będziemy klikać, trzeba ten wątek troszkę ożywić.....;-) Na staraczkach jest fajnie, ale po co się nakręcać......;-) Tu można klikać o słomiankowych pierdołkach......;-)

Sewa i co tam u Ciebie????? Mi ostatnio humor poprawiła jedna laska z forum.....hahaha......;-) Chyba jedyna w swoim rodzaju.....;-) Jak przygotowania do urlopu w kraju??????

My jutro na 9-00 mamy rozpoczęcie roku szkolnego, Oskar chyba nawet zadowolony że już idzie do szkoły;-)

miłego dnia słomianki.....;-)

reklama
Witam poniedzialkowo:))))
Beatka no jasne ze trzeba ozywic..zobacz ,zostalysmy we 2 :-):-)..czyzby reszta byla juz " nie-słomiankowa"?
Buziaczki i milego popoludnia:-)

Ostatnia edycja:
Do góry