reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

no to ja jzu nic nie doradze bo ja jestem na takim etapie ze dla mnei prosby i w ogole slowa facet g... znacza i od pol roku mysle o sobie i dzieciach :-)

Milej niedzieli!!!!

reklama
Kari a czy to był taki naprawdę pierwszy raz, kiedy on powiedział co tak na serio czuje, myśli?
Jeśli faktycznie widzisz, że to jakiś przełom to może warto poświęcić te 2 tygodnie i spróbować coś zrobić ku lepszemu?
Jeśli zobaczysz, że Twoje poświecenie, że tu zostałaś jednak nic nie dało, to tylko znaczy,że to nie przetrwa..
Jednak życzę Tobie i Wam żeby jednak to był pozytywny przełom dla Waszego małżeństwa!

kari zaryzykuj ostatni raz te 2 tygodnie z mezem. A noz przejrzy na oczy?
Życze Ci kochana zeby Twoja psychika wrocila do normy i zebyscie z mezem znow tworzyli szczesliwe malzenstwo.

Kto nie ryzykuje, ten nic nie ma.. myślę, że warto spróbować.. 2 tygodnie to nie jest dużo czasu, a może wiele zdziałać :-)

kari zrób tak jak podpowiada Ci serducho.....:tak::tak::tak:
ciezko cos doradzic, jak sie nie zna sytuacji w realu....;-)

miłego wieczorku

Hej słomianeczki kochane :happy:

wpadłam do Was pochwalić się moim młodszym syniem.

Antoś urodził się 18 o 11.30 przez cc. Wytrzymali nas w tym szpitalu jakby nie mogli bez nas żyć. :crazy: Najpierw wyleżałam się na ginekologii, a później jeszcze na położnictwie. Na szczęście to wszystko mamy już za sobą, jesteśmy w domu i wszyscy staramy się przyzwyczaić do nowej sytuacji. :happy:
Filipek trochę zazdrosny o braciszka ale tragicznie nie jest. Dajemy radę.
M. jak na razie urlopuje ze mną w domu co dla mnie jest totalną nowością i przyzwyczaić się do tego stanu w ogóle nie mogę. :no::eek: Już to słomiańskie życie weszło mi w krew. :sorry:

reklama
Gratuluje! przesliczny jest Twoj Antos :-) Ale zupelnie inny niz filipek, co???
Nie martw sie - Filip szybko przywyknie do towarzystwa mlodszego brata :-) I w koncu zaczna sie dogadywac :-)

Milego wieczoru!!!

Do góry