reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
u mnie w kratke, raz mam histerie a raz nie, ale ogolnie moj stan psych samoistnie sie nie poprawia. Z mezem tez kratka, jeden dzien sie klucimy a drugi milo i slodko. Ja kupilam bilet na niedziele, a co tam, lece. Ustalilismy ze J przyjedzie do Polski 7 marca wiec nie bedziemy sie widziec niewiele ponad 3 tygodnie. Zostanie na tydzien, odbijemy sobie w ktorys dzien 2ga rocznice slubu (druga i zarazem druga na odleglosc) i zobaczymy, jesli ze mna bedzie w miare ok po lekach to wroce z nim do anglii a jesli nie to jeszcze zostane.

kari ile za mna samotnych rocznic, swiat, urodzin, slubów i pogrzebów.....:-(
do tego nie da sie przyzwyczaic, po prostu z czasem moze mniej boli, czlowiek zaczyna akceptowac taki stan rzeczy i tyle....:sorry2:

dzięki dziewczyny :happy:

Gratuluje! przesliczny jest Twoj Antos :-) Ale zupelnie inny niz filipek, co???
Nie martw sie - Filip szybko przywyknie do towarzystwa mlodszego brata :-) I w koncu zaczna sie dogadywac :-)
to prawda, że Antonio i Filip są jak niebo i ziemia i nie tylko z wyglądu ale z charakteru też. :tak: Fifcio dawał nam popalić, a Antoś jest o wiele spokojniejszy.

Antonio i Filip są jak niebo i ziemia i nie tylko z wyglądu ale z charakteru też. :tak: Fifcio dawał nam popalić, a Antoś jest o wiele spokojniejszy.
To u mnei na odwrot - Jas (starszy) spokojny (no - tylko noce byly nienajlepsze ale takie do przejscia), a Adamos to diabelek i nerwus straslziwy :-D A noce z nim to koszmar (kilka pobudek CO NOC...)

kari - jedz i jak najszybciej sie beirz za leczenie zebys na przyjazd M miala dobry nastroj to wszystko sie pouklada :-) No i pomoc przy dziekcu bedziesz miala wiec tez ci bedzie lzej :-)

reklama
Do góry