reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Jak ja bym sobie poszla do dentysty!:-) uwielbiam to, serio. Do niedawna chodzilam nawet kilka razy w miesiacu no ale teraz budowa to kazdy grosz sie liczy....

reklama
hej hej
martusia a moze mala ma te zaparcia np od mleka w proszku? moze powinna wiecej jesc jablek jakies herbatek pic no niekoniecznie soki bo one tu mniej wskazane ale tez musi wypic odpowiednia ilosc plynow,
wspolczuje bo moze sie hemoroidow nabawic a to nic milego wiem cos na ten temat

dziewczyny!
mam do was pytanie/prośbę
pisze prace mgr o wyjazdach do pracy za granicę, a dokładnie o wychowywaniu dzieci w rodzinach, gdzie ojciec wyjechał do pracy za granicę, pomożecie mi??
oczywiście jak to zawsze bywa, na ostatni moment wszystko robię, czasu mi wiecznie na wszystko brakuje.
Do wywiadu/ankiety potrzebuje rodzin w których jest dziecko/dzieci w wieku 5-10 lat. a konkretnie potrzebuję rozmowy z opiekunem faktycznym dziecka ( czyli matką, która została w kraju ) rozmowy z wychowawcą i 2 obrazków tematycznych namalowanych przez dziecko.
wiem, że to takie mało uczciwe wykorzystywać internet do tego, ale naprawdę nie mam czasu robić tego osobiście na taką skalę jak potrzebuje
icon_sad.gif

Jeśli któraś z Was ma dziecko w takim wieku i chciałaby mi pomóc będę bardzo wdzięczna
z góry dziękuje za odzew
icon_smile.gif

lelek dentysta brr ja się samego zapachu boję he he

ciasteczko ja już dawno odstawiłam małej mleko w proszku, bo wtedy było jeszcze bardziej tragicznie, o ile w ogóle może być bardziej, owoców nie chce za bardzo jeść, czasem zje kawałeczek jabłka, ja jej kupuje deserki w słoiczkach od jakiegoś czasu, bo tylko w tej formie przyjmuje owoce, pije baaardzo dużo herbatek, soków daje jej tylko jeden kubeczek dziennie, ja już sama nie wiem, bo co chwilę coś wykluczam, albo włączam do jej diety, chwilę jest lepiej, a potem znowu tragedia, myślę, że znowu muszę jej zbadać hormony, a jak nie za słabe tabletki na tarczycę, to ja już nie wiem, co za badania jej zrobić,

witam kochane. Ja dzis wyspana, Adas noc ładnie przespał.

zaczynamy nowy dzień ;] znowu sprzatanie i gotowanie.... dzis ostatni dzien antybiotyku. nareszcie! w piatek jade z malym na weekend do rodzinki.

martusia a mloda je duzo zupek? bo to wazna rzecz w diecie, a musi jesc jakies owoce albo ziemniaki gotowane tez sa dobre, moze babny lubi, kurna ciezka sprawa

reklama
Do góry