reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

oj ja już za niedługo na pewno stwerdzę, że odpoczełam i moge miec kolejne małe dzidziątko :):) gorzej będzie z mężem. Kiedy wspominam, że chciałabym, to albo wprost mówi że nie ma mowy, albo podmrukuje pod nosem że może za kilka laaat, ale to zobaczyyyyymyyy, a bo niewiadooomooo, może finansowo nadal będzie kiepskooo i szybka zmiana tematu.

reklama
wiktoria ja to zawsze mowilam ze chce miec 2 lub 3 ale po porodzie kiedy przez 7 miesiecy cierpialam- balam sie ze kolejny raz znow tak bedzie, no ale teraz juz troche to przeszlo. Bardzo bym chciala zeby tym razem lekarze postapili ze mna jak sie nalezy, ale kto mi da taka gwarancje?:-(

wiktoria względy finansowe swoją drogą, ale kiedyś powiedział że jemu sie zwyczajnie nie chce znów wstawać po nocach i słuchać ciągłego płaczu. No ale fakt faktem, trzeba czy tak czy siak poczekać. Jak przyjdzie czas to bede namawiać.

Lelek, matko 7 miesiecy??? współczuje. Ja niby tez sie meczylam ale 2 miesiące bo jak się okazało położne nie sprawdziły dobrze łożyska i coś ta zostało. Po 8tyg krwawień mocniejszych od miesiączki trafiłam do szpitala z mega krwotokiem i dopiero się wyjaśniło. Nasza służba zdrowia...

wiktoria ja to zawsze mowilam ze chce miec 2 lub 3 ale po porodzie kiedy przez 7 miesiecy cierpialam- balam sie ze kolejny raz znow tak bedzie, no ale teraz juz troche to przeszlo. Bardzo bym chciala zeby tym razem lekarze postapili ze mna jak sie nalezy, ale kto mi da taka gwarancje?:-(

A czemu tak co sie stało jaka była przyczyna bólu ??

Hej. mój mąż za niedługo też wyjedzie a raczej wyleci daleko stąd, boję się rozstania na pół roku, Zuzia nasza tak bardzo jest za tatą, świata poza nim nie widzi, jak więc mam wytłumaczyć 3 letniemu dziecku że tata wyjedzie na bardzo dlugo, a jeśli o nim zapomni?:-(
Co do drugiego dziecka to mój mąż bardzo chce mieć drugie ale ja panicznie się boję, strach przed ciążą nie daje mi żyć, jak się go pozbyć?? pierwszą miałam cesarkę bo wąska jestem w miednicy i niska więc pewnie drugi raz tak będzie jak za pierwszym razem....ratunku:-(

megi czemu sie boisz ciazy??? ja rozumiem ze moglas miec cesarke.... ale np ja mimo ze pol ciazy musialam lezec bo mialam zagrozona, pozniej wciaz jakies choroby przechodzilam,typu polpasiec ale mimo to uwazam ze okres ciazy jest bardzo piekny i milo go wspominam:-)

Porod sam mialam ok, szybkoi wogole ale zle mnie lekarz zszyl i mialam 2 razy lyzeczkowanie, przez prawie miesiac goraczkowalam, nie moglam stac ani chodzic tak mnie tam wszystko bolalo, po 3 miesiacach zrobila sie ziarnina i mialam zabieg, po 7 operacje plastyczna i tylko dzieki temu jakos funkcjonuje ale nie ma rewelki, nadal boli podczas wspolzycia i nawet przy podmywaniu:-(ale mam wielka nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej:-)

Hej. mój mąż za niedługo też wyjedzie a raczej wyleci daleko stąd, boję się rozstania na pół roku, Zuzia nasza tak bardzo jest za tatą, świata poza nim nie widzi, jak więc mam wytłumaczyć 3 letniemu dziecku że tata wyjedzie na bardzo dlugo, a jeśli o nim zapomni?:-(
Co do drugiego dziecka to mój mąż bardzo chce mieć drugie ale ja panicznie się boję, strach przed ciążą nie daje mi żyć, jak się go pozbyć?? pierwszą miałam cesarkę bo wąska jestem w miednicy i niska więc pewnie drugi raz tak będzie jak za pierwszym razem....ratunku:-(
Czemu sie bojisz nie ma czego.Ja też miałam cesarke i nie wspominam tego źle.
A co do tegoczy go zapomnie a nie macie możliwości rozmawiania przez skype my tak rozmawiamy i dzieci pamiętają.
A gdzie dokładnie jedzie mąż?

Cześć moje Kochane Kobietki, ja dziś byłam u mamy w mieście, trochę pobiegałam po sklepach i jakoś minęło, kupiłam Małej parę ciuszków w lumpach bo rośnie na tych hormonach jak na drożdżach, ale jakie śliczne mi się udało upolować to szok i to same firmowe, a jeszcze dziś przychodzi do małej niania i idę na kabaret to się trochę rozerwę :)
Ja też czasem myślę o drugim Dziecku, ale jak jakiś czas temu przez przypadek błędnie wyszedł mi test ciążowy, ze jestem w ciąży to panikowałam, a to, że kasy za mało na utrzymanie dwójki Dzieci, a to, że mieszkanie za małe, że znowu poród itd., na szczęście dostałam okres :) No i postanowiłam, że drugie to tak dopiero po 35 roku życia, może będziemy wtedy żyli trochę lepiej finansowo heh no i ja może będę bardziej gotowa psychicznie na drugie :) dobra kończę buziaki Kochane, czas się stroić na kabaret, choć to dopiero na 20.30, no, ale niania będzie ok. 19.40

reklama
martusia to sie troche rozerwiesz, a w lumpie fajne ciuszki sa, tzn ja malemu jeszcze nic nie upolowalam ale sobie i mezowi tak

Beatko a Ty sie cieszysz czy smucisz? ha ha

Do góry