C
ciasteczko
Gość
hej hej
beata to bedzie szal cial hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej hej
Biedny mąż ha ha
Ja 5 marca ide na cywilny do kuzyna i bede swiadkiem czy swiadkowa nie wiem jak to poprawnie jest;-)
NO to fajnie ze sie dobrze bawiłaś :-)Beata cieszę się Twoim szczęściem
Lelek u mojej Mamy w mieście jest chyba więcej lumpeksów niż sklepów z nową odzieżą, za 6zł dla małej z łatwością da się upolować jakiś firmowy ciuszek w super stanie
A na kabarecie faktycznie trochę się rozerwałam i nabrałam nowej energii do walki z szarą codziennością i chorobą mojej Małej
Mała ma alergię, atopowe zapalenie skóry i niedoczynność tarczycy taką dość poważną, najgorszym chyba dla nas objawem są straszne zaparcia, wypróbowaliśmy już wszystkie leki na rynku i tylko hormony jako tako pomagają, ale dziś od 8 rano mała siedziała na nocniku, biła się, krzyczała z bólu i płakała, że nie może zrobić kupy, straszne to jest... no, ale w końcu się załatwiła, tylko przez te zaparcia boli ją teraz tak pupa, że siedzi na rączkach i dalej popłakuje i mówi ałała, normalnie mi się serce kraje, że nie umiem jej pomóc