reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witam sie z kawusią :-):-):-) u nas noc przemineła nawet nawet ale mogło by być lepiej :tak:znowu nie wyspana ale co sie dziwic jak o północy spać poszłam:sorry2:.
Za oknem mróz ja już do pralki załadowałam i niech sie kręci,troche posprzątać i tyle na dzisiaj:-D:-D:-D

uhuhuuu ale tu rozruch :-)
Lelek, o starości bedziesz mówic po 60-tce ;-)

Mi się włączył masakryczny instynkt macierzyński. Chciałabym jeszcze jednego dzidziusia i szlag mnie trafia jak mijam ciężarne kobietki.

Adaśko już troche lepiej, zaczyna coś podjadać. Ale kaszel nadal okropny i świstanie na płucach :eek:

Trzymajcie się kochane :)

Lelek ja sie tez zarzekałam przez pierwsze kilka miesięcy, zbyt dobrze poród pamietałam i stwierdziłam ze juz nigdy wiecej. No i masz.... Mnie trzyma to, że mąż nie chce już dzieci ;/ (a niech go szlag!)-przynajmniej na razie (tak latwo spokoju mu nie dam). No i po tych całych przejściach ze zdrowiem malego i rehabilitacjach musze chyba odpocząć. Bardzo chce brzuszek i dzidzie ale jak pomysle ze znow nie przesypalabym calych nocy itd to mi slabo, bo dopiero od 2 miesiecy mam jako taki spokój, ze nie jestem sama a i mały spokojniejszy.

reklama
Kari no mąż może narazie chce wam zapewnic jakie takie życie a jeszcze jedno dziecko to też koszty.
Mój mi wczoraj napisał ze chce miec jeszcze trzecie dziecko ale dopiero jak sie finansowo polepszy i bedzie nas na nie stac zeby sie nie martwic ze kasy nie bedziemy miec na wychowanie 3 dzieci.
Ale pierwsze o domu myslimy zeby sie wybudować i ja chce miec trzecie dziecko juz we własnym domku :-)

Lelek ja sie też zapierałam ze więcej dzieci nie bede miała a jak urodziłam Martynke to później na dzień matki była reklama jak kobiety z brzuszkami były i mówiłam ze chce znowu taki brzuszek ...
Pare miesięcy temu też miałam taką chcęc być w ciąży ale przeszło :-)

Do góry